Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lage matpakker kvelden før?

#1

Einhyrningur sa for siden:

Hvordan blir skive med hvitost om den lages, pakkes i matboks og står i kjøleskapet over natta?


#2

Floksa sa for siden:

Går helt fint. Men legg ikke på agurk eller tomat. Paprika går.


#3

Fintdethei! sa for siden:

Lifehack: ha oppskjært brød i fryseren, så smører du på frossent brød om kvelden og legger i kjøleskapet. Agurk ett pakker du inn i plast eller folie og legger på skiven når den skal spises.


#4

Einhyrningur sa for siden:

Takk begge! Frossent brød trikset må prøves en gang!


#5

Floksa sa for siden:

Ja kan bekrefte tesen om frossent brød. Det funker også godt om man må smøre opp fat-mat tidligere.


#6

jolie sa for siden:

Agurk og paprika trenger ikke å legges i plast for å holde til det er tid for å spise (vi har jobbet med å få foreldre til å kutte ut ekstra plast i matpakkene på jobb). Jeg skjærer opp agurk (og paprika) og legger dem ved siden av skivene i matboksen - som står i kjøleskap på jobb.


#7

IzziCreo sa for siden:

Jepp! Her gjøres det riktignok på morningen, men da holder nisten seg fresh til lunch.

Her har Minsten matboks med flere rom, så da kan grønnsaker eller hva det måtte være ligge for seg.


#8

Mikkeline sa for siden:

Jeg legger også i frossent brød eller rundstykker. Pålegg og grønnsaker i egne små bokser ved siden av. Blir litt oppvask, men maten oppleves som fersk og ingen deler er soggy.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.