Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sende Mac til Usa

#1

Obelix sa for siden:

Turisten tok med seg feil Mac tilbake til Usa i jula og jeg skal sende den over til Usa nå
Jeg tenkte Norgespakke med posten(noe annet skal også med i samme pakke), men nå ble jeg plutselig usikker på om Norgespakke er tingen
Noen som vet om det er ok? Bør jeg heller bruke Fedex e.l?Risikerer vi fortolling osv pga av verdien på pakken?


#2

liefje sa for siden:

Send for all del med sporing og verdi etc. Jeg sendte noe med brev til utlandet. Det var billigst og jeg tenkte det var greit. Mottaker fikk aldri pakken og det ble verken mulig å spore den eller få noen erstatning. Heldigvis var det billige greier inni, men irriterende likevel, da. Det er mottaker som betaler evt. toll (uten at det gjør ting bedre for dere). Om man må betale for å motta sine egn, brukte ting, vet jeg ikke, men man betaler i alle fall for gaver over en viss verdi i alle fall. Ring posten (hvis du orker en evig lang telefonkø). De er hjelpsomme når du en gang kommer frem. Fed ex etc. er dyrere, men fortere og har kanskje bedre service om noe skulle gå galt.


#3

millact sa for siden:

DHL eller Fed Ex heller?


#4

Obelix sa for siden:

Ja, tror jeg ender opp med en av de i stedenfor posten, og merker som flyttegods. Betalte ikke noe fortolling da eldste flytta over og da med større verdier på sendingen enn verdien på en brukt mac


#5

liefje sa for siden:

Da høres det absolutt ut som om fed ex er riktig dersom de har denne muligheten for å merke som flyttegods.


#6

Jålebeinet sa for siden:

www.cbp.gov/travel/international-visitors/kbyg/gifts

Personal Belongings

Your personal belongings can be sent back to the United States duty-free if they are of U.S. origin and if they have not been altered or repaired while abroad. Personal belongings like worn clothing can be mailed home and will receive duty-free entry if you write the words "American Goods Returned" on the outside of the package.


#7

Obelix sa for siden:

Takk!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.