Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ibelin

#1

~TM~ sa for siden:

Det er så bra at Netflix har kjøpt inn filmen! Jeg grugleder meg så til å se den, men er usikker på om jeg tør se den på kino. Jeg vet jeg kommer til å gråte en hel masse, men historien er så sterk og vakker. Jeg husker jeg leste om Mats hos NRK etter at han var død, hvor faren forteller. Det traff rett i hjertet.

vink.aftenposten.no/artikkel/8Jgqo2/ibelin-er-en-oppreising-for-gamer-kulturen-og-world-of-warcraft

Både gutta og jeg har venner, ordentlige venner, som vi har møtt online gjennom gaming. Slike vennskap er like ekte og sterke som andre vennskap.


#2

Martis sa for siden:

Jeg ble veldig berørt av historien om Mats i Aftenposten, og er veldig spent på filmen. Gaming hadde «dårlig rykte» på den tiden og jeg husker godt diskusjoner i klassen til eldste om makstider etc. og min kid hadde mye av sin sosialisering digitalt, så var det så fint (selv om den historien var så trist) at det ble vist hvor sosialt det kan være og ordentlige vennskap som dannes. :hjerter:


#3

Millen sa for siden:

Kommer den på Netflix altså.? Jeg skal definitivt se den, intervjuet i Aftenposten eller Nrk (-husker ikke)gjorde inntrykk på meg altså.
Og hver gang jeg så Robert Steen på tv under pandemien tenkte jeg på sønnen hans.


#4

Fakse sa for siden:

Jeg så den europeiske premieren på filmfestivalen i Tromsø, og anbefaler filmen varmt. Den fortjener dessuten stor skjerm, så jeg anbefaler å se den på kino. Ja du kommer til å gråte, og det gjør resten av salen også. Etterpå kommer dere alle til å gå ut med tårer på kinnene og smil om munnen. Det er en trist historie, men også en fin historie.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.