Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Shopping i London

#1

Cumulus sa for siden:

Skal med min datter på 16 til London. Hvor er det best shgopping? Fortsatt oxford street? Hun vil ha klær og sminke.


#2

Nenne sa for siden:

Shopping i London er blitt skikkelig dårlig etter pandemien. Alt det spesielle man ikke finner i Norge finnes ikke der lenger heller. Går du i spesialforretninger får du beskjed om at ting kan bestilles på nett.

Oxford street er nå full av kjedebutikker som har akkurat de5 samme som alle andre steder, men det er mange av dem da.


#3

My sa for siden:

Min erfaring med 16-åringer :knegg: sier meg at kjedebutikker ikke nødvendigvis er negativt. De vil helst ha butikker de har hørt om, men har ikke økonomi til de store designhusene. Sminkeshopping på Sephora er helt knall.

Mine synes ellers det er stas med vintagebutikker, jeg aner ikke hvor det er best i London, men man kan google seg til gode tips der.


#4

Retz sa for siden:

Vintage: Shoreditch. Og så tror jeg Camden kan være gøy å besøke for en 16-åring. Mange shoppingmuligheter i South Kensington, og en runde i Harrods like ved (Knightsbridge) bare for å oppleve giganten?

Chelsea pleide å ha bra med second hand, men kanskje mer brukt enn vintage.

Sikkert flere som er mer oppdatert enn meg på shopping i London, jeg er en tragisk shopper som klarte å besøke fem butikker på fem dager sist jeg var i London. Hvorav en var matbutikk og et var apotek. :puh:

Synes forøvrig dere burde besøke pelikanene i St. James Park. Fin opplevelse!


#5

Madicken sa for siden:

Sephora og Glossier for sminkeshopping. Oxford Street er uspennende, synes jeg, men hør med frøkna hvilke (kjede) klesbutikker hun ønsker å besøke.


#6

IzziCreo sa for siden:

Hvis vintage er ønsket, så skal jeg høre med Eldste. Hun bodde der i fjor og er rå på vintage.


#7

Cumulus sa for siden:

Hun vil ikke ha vintage, mest kjeder. Og selvfølgelig sephora...


#8

Neket sa for siden:

Westfield stratford er jo veldig effektivt hvis målet er kjedebutikker og Selphora. Men det er ikke veldig London, det er et helt vanlig kjøpesenter som kunne vært hvor som helst.


#9

Trulte sa for siden:

For min 14 åring så hadde Westfield og Oxford Street vært greia. Primark er jo enorm i Oxford St.


#10

Chablis sa for siden:

17-åringene som var med oss i sommer, shoppet i Oxford street og på Westfield. De var ute etter de litt dyrere merkene dog.


#11

ingling sa for siden:

Vi shoppet en del i Kensington High Street sist vi var i London, samme butikker men litt roligere enn Oxford Street. Neste gang jeg drar med hun som nå snart er 13, blir det nok Camden og Shoreditch, hun er mer på vintage enn kjedebutikker.


#12

Pelle sa for siden:

Kensington High Street er bra og roligere enn Oxford. Hvis dere er under 165 høye bør dere gå til kjedenes flagship stores for petit-avdelingene, evt tall om dere er høye.


#13

Charlie sa for siden:

Carnaby (og Kingly Court) har en veldig kul vibe som tenåringer liker.

www.carnaby.co.uk/fashion-and-lifestyle/womens/

Min erfaring er ellers at når det kommer til stykket er det Primark o.l. som er stedene de rent faktisk legger igjen penger. Men da er det en perfekt kombo av Opplevelse & Shopping, da. :ja:

Vil man ha Afternoon Tea anbefales Sketch som er rett ved Carnaby St. Må forhåndsbooke som regel. Gå endelig på do og ta med kamera om man går dit.


#14

Trulte sa for siden:

Jaaaaa. Hvilke butikker?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.