Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Misbruk av telefonnummer - eller noe sånt - varsle?

#1

My sa for siden:

Nå har det skjedd tre ganger, en gang for noen uker siden, da to ganger på en dag, også nå i dag, at jeg har blitt oppringt av noen som sier at jeg har ringt dem. De to første gangene var det to forskjellige, helt ukjente personer, i dag var det en jeg faktisk kjenner, men ikke har snakket med på lenge, og som jeg ikke har i kontaktlista mi (venn på fb riktignok - men personen er veldig lite aktiv der). Sistnevnte prøvde å ringe meg tilbake umiddelbart, men da ble bare anropet avbrutt før han fikk svar. Så han ventet litt og prøvde igjen, og kom da til meg.

Det ser jo ut at noen misbruker mitt nummer på en eller annen måte, for å ringe til folk. :undrer: Kan jeg melde fra om dette et sted? Jeg vil jo helst ikke se ut som en telefonterrorist heller, eller at folk skal bli lurt ved hjelp av mitt telefonabonnement.



#3

My sa for siden:

Takk for link! Da er det ikke noe å gjøre noe med da, annet enn å håpe at det "går over". Irriterende. :mumle:

(jeg skjønner forresten ikke hvorfor de ikke kan ha slik info skriftlig, i stedet for på en video som må spilles av)


#4

Pelen sa for siden:

Veldig vanlig, ikke noe å gjøre med og operatøren er ikke spesielt interessert i å få den informasjonen er min erfaring. Det går over.


#5

My sa for siden:

Takk, da lar jeg det bare ligge. :nikker:


#6

Timar sa for siden:

Mitt nummer ble også misbrukt en periode. Det gikk heldigvis over, men jeg fikk en god del telefoner og sms.

Jeg kontaktet Telenor som sa at de trengte en del konkrete eksempler for å vite hvordan de skulle stoppe det, men at de hadde mer enn nok å ta av.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.