Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hotell i nærheten av/i Kristiansand

#1

Sansa sa for siden:

Vi skal reise for å se dyreparken og Kaptein Sabeltanns verden i sommer. I den anledning lurer jeg på om noen kan anbefale et hotell. Det må gjerne være billig, men bra, og det trenger ikke akkurat ligge i byen siden vi har med oss bilen.


#2

Elias sa for siden:

Vanskelig å finne billig, men bra hotell i eller nær Kr.sand på en tiden. Vi var der i fjor, og det var omtrent bare rådyre hotellplasser i sentrum å oppdrive. Vi måtte ta til takke med et internatrom på Ansgar Sommerhotell, som var dyrt, det også. Og ikke særlig annet enn senger og trangt rom. Men Ok hvis man ikke stiller krav til komfort.

Prøv noe i Grimstad, du. Det er generelt sett altfor få hotellplasser på Sørlandet.


#3

TGM sa for siden:

Lillesand Apartments er ikke så langt unna, men jeg tror nok at de blir booket i god tid i forveien. Uansett verdt et forsøk.



#5

Sansa sa for siden:

Tusen takk! Skal se på de boalternativene dere foreslår.

På dyreparkens sider linkes det til noe som heter Stallen Motell. Noen som har bodd der da?


#6

syllan sa for siden:

Vi har også bodd på Barnas sommerhotell:) Det var helt genialt.
Billig å greit:)


#7

Sansa sa for siden:

Det ser helt supert ut, men jeg kan ikke finne ut hva det koster? :confused:


#8

Guava sa for siden:

Hvor lenge skal dere være på sørlandet og skal dere få med dere andre ting enn dyreparken?

Hvis dere skal være en uke eller mer er det lurt å kikke på hytter eller leiligheter framfor hoteller.

Ellers er det slik at prisnivået er høyere ved kysten enn i indre Agder og det har absolutt sine årsaker.

Hvis dere skal være borte en uke og bare til Dyreparken to dager så ville jeg satset på å være i en av småbyene enten vest eller øst for Kristiansand. Kristiansand er en lite sjarmerende by.


#9

Sansa sa for siden:

Vi skal i hvert fall være 2 dager i dyreparken, men jeg kunne tenkt meg noen flere dager for å få sett litt av sørlandet. Har aldri vært på den kanten av landet, nemlig!


#10

Guava sa for siden:

Hvis været er flott på sørlandet er det to steder jeg kjenner til som jeg kan anbefale og det er Sjøsanden i Mandal og Åros i Søgne. Det er også flere steder på østsiden av Kr.sand som er flotte, men jeg vet lite om overnattinger der.
Fra Mandal er det en knapp times kjøring til Dyreparken. Fra Åros litt mindre.

En fordel med Sjøsanden er at det er gangavstand til sentrum med koselige bakerier og restauranter. Åros ligger litt mer ut i periferien, men er et flott sted.


#11

Elisabet sa for siden:

Hvis du går inn på rom og så velger etg. så står prisene på hvert enkelt rom da. Koster i underkant av 2000 kroner 1 døgn i familierom. Synes ikke det var så billig jeg.


#12

Mikkeline sa for siden:

Vi bodde også på Quality da vi var der i sommer. Veldig greit. En million unger, så det var virkelig barnas hotell ;)

Men neste gang vi skal forsøke å få plass på hotellet som ligger i Dyreparken. Kjempeflotte rom, og det blir nok ikke mye dyrere da Dyrepark passene er inkludert i prisen. Men de blir fort oppbestilt, så det kan være lurt å være tidlig ute.


#13

Elisabet sa for siden:

Hvilket hotell er det som er Dyreparken hotellet (det som ligger rett ved inngangen)? Hvilken kjede er det igjen? Synes det er rart at det ikke sto som alternativ på overnatting på dyreparken sine sider? Vi har bodd der en gang og hadde det helt supert, men det er jo også ganske dyrt.


#14

Mikkeline sa for siden:

Det som ligger helt ved inngangen ja. Vet ikke hvilken kjede det er, men hotellet heter Noas Ark mener jeg.


#15

Mikkeline sa for siden:

Så på kartet, og det ser ut som om det heter Rica Dyreparken hotell.


#16

Ina sa for siden:

Vi bodde der i fjor, og betalte rundt tusenlappen per natt. Var dobbeltseng og dobbel sovesofa. Fine rom, alt så nytt ut. Fin plass for barn.


#17

Maz sa for siden:

Rica dyreparken hotell er greit fordi det er så nær parken. Den sorte damen seilte under balkongen vår. Men huttetu så lite det rommet var. Jeg hadde nok heller bodd litt lenger unna neste gang.

Skal en være i området en stund er det verd å vite at de har ukespass til parken også. Koster ikke mye mere enn en to dagers bilett.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.