Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ekstremværet Ingunn

#1

Karamell sa for siden:

Hvordan er det hos dere?

Her i Trondheim blåser det litt nå, men ikke veldig mye, hører det i pipen.

Jeg har en sønn på vei over fjellet fra Storefjell. Bussen gikk kl. 0800 i stedet for kl 12, og de kjører Østerdalen. Håper det går greit.


#2

My sa for siden:

Foreløpig helt vindstille utenfor hjemmekontoret mitt, på vestsida av samme by.

Tror ikke det blir så voldsomt her. Det gjør jo aldri det. Yr har også nedjustert vindstyrken litt i forhold til de første meldingene ser jeg. Det er meldt bra med vind altså, men ikke ødeleggende, slik det ser ut nå.

Lenger ute på kysten er det nok verre ...


#3

polarjenta sa for siden:

Om det kommer så kommer det i morgen. Regner med bussene blir innstilit, videregående kjører hjemmeskole, grunnskolen tar en avgjørelse ca 15.30. Jeg regner med at det blir hjemmeskole iallefall for ungdomstrinnet.


#4

venla sa for siden:

Lite vind på sørsida av Trondheim, men tar vel seg opp i kveld. Mulig det ikke blir trening på eldste. Har tatt inn pynten fra trappa og tror ikke det blir helt armageddon.


#5

Karamell sa for siden:

Jeg holder til ved fjorden, har tatt inn litt fra hagen og lagt noe under trappen. Regner med det blir verre utaskjærs ja.


#6

Strå sa for siden:

Østlandet på østsiden av Bunnefjorden her. Det ser ut til at vi kan bli noe berørt av kraftig vind, alt ute er sikret godt nok tror Helten. Jeg kommer neppe til å merke noe særlig til det, jeg jobber hjemme fra i dag og har fri i morgen. Helten må nok følge med på systemene sine, de skal helst virke i sånt vær. På hytta, litt nord for Tromsø kan det hende en og annen takplate fra fjøsen og huset tar seg en tur på egen hånd. Da går de mest sannsynlig oppover i dalen der det verken er folk eller fe eller hus nå. Mus og lemen holder seg nok nedgravd. Måsen og ørna har vett nok til å holde seg i ly.


#7

Fjols sa for siden:

Alle barnehager og skoler i kommunen holder stengt i morgen.
Jeg jobber jo som styrer i en barnehage, og jeg er glad for at vi tar i bruk «føre-var», selv om det evt. kan bli bedre vær enn forventet.


#8

Karamell sa for siden:

Jeg leste pressemeldingen fra kommunen nå, vi stenger ikke på generelt grunnlag, sånn foreløbig i alle fall.


#9

Observatøren sa for siden:

Her i Vestfold (i havet) har vi fått varsel om sterk vind utover kvelden. Jeg satser på at alle kommer hjem litt tidligere slik at færrest mulig skal ta ferge.

Trampolinen er godt begravd i snø, så jeg tror det meste blir liggende på bakken.


#10

veobra sa for siden:

Her i Oslo skal det være vindkast opp i 24 m/s, det er mye.

Vi har hus et sted med rødt farevarsel nå. Jeg er spent på hvordan det går. Huset har stått i årevis så det tror jeg går bra. En av naboene hsr mye rusk og skrap i hagen, det er jeg spent på.


#11

jolie sa for siden:

Har ladet opp powerbanker sånn i tilfelle strømmen går. Og skal koke opp vann og ha på termos. 16-åringen ler av meg, men han skal ikke få kakao når vi sitter der i mørket! :knegg:


#12

vixen sa for siden:

Vi har hatt en del møter i dag om været. Jeg har bedt avdelingslederne mine sjekke alt fra batterier, lommelykter,medisinlister osv ute i avdelingene. Belaget oss på strømbrudd. Har en bolig uten vedfyring,men har planer for å flytte de i verst tenkelige tilfelle. Varslene har roet seg litt så forhåpentligvis kan vi se på det som en øvelse i beredkskap. Men ekstra nattevakter er på plass og folk har fått beskjed om at de vil være nødt til å være på jobb dersom neste skift ikke kommer på med tanke på stengte veier osv. Vi har en del beboere som er redd dårlig vær så tror nattevaktene er litt spent.


#13

zinatara sa for siden:

Er på Sunnmøre og veldig glad for at det er nedjustert fra rødt til oransj. Vi sendte alle unger hjem fra skolen klokka 12 i dag of videregående hadde stengt. Jeg dro innom butikken på vei hjem for å hamstre inn litt mat som ikke krever oppvarming i tilfelle strømstans, vi har tatt inn godt med ved og jeg har funnet frem lommelykter. Pluss ladet opp noen powerbanker. Og mannen har sikret alt i hagen. Så føler vi er forberedt.


#14

Floksa sa for siden:

Vi har bare gult farenivå og da er det som regel mer «moro» enn skummelt.
Vi har backup for det meste, inkludert strøm så ut over å dobbeltsikre litt porter og se over hus så tenker jeg det skal gå sin gang.


#15

Malama sa for siden:

Sitter på sunnmøre, nedjustert fra rødt til oransje, alle ungene er hjemme for skolene ble i går kveld bestemt stengt. Dvs, de er åpne for opphold for de som trenger det, men ingen undervisning. Jeg og mannen har tatt hjemmekontor og ungene våre er derfor hjemme. (Måtte vi på jobb hadde jeg nok sendt i alle fall jentene på skolen for opphold, også 7. klassingen fordi hun er vær-redd så å være på skolen sammen med andre ville vørt bedre for henne enn alene hjemme med broren)

Men enn så lenge blåser det jo ikke med enn en annen ruskedag. Det skal bli mer utover natta, og vi er forberedt på mulig strømbrudd, har ved og stearinlys og lommelykter klare, powerbank og det som må til. Har ikke kokt vann på termos da, men kan koke vann på vedovnen ved behov.

Vi har satt innomhus litt mer av ting rundt huset enn vi pleier da, både fordi det er meldt sterkere vindkast enn vanlig og en annen vindretning enn vanlig. (Og helt ærlig fordi sammenlignigen med nyttårsorkanen i 92 skremte meg, for den husker jeg konsekvensene av)


#16

Einhyrningur sa for siden:

Orange her og nå, men har vært mye planlegging og styr. Det blåser, men ikke verre en det har gjort med jevne opp igjennom årene.


#17

Karamell sa for siden:

Campus på BI stenger i morgen, de ligger på havna. Jeg eller mannen skal hente sønnen der ca kvart på seks i dag, da kommer de fra Storefjell.

Yngste er på vei hjem fra skolen nå, anat jeg. Han tar buss og går, jeg har hatt bilen i dag, ellers kjører han min bil når den er ledig, men altså ikke i dag.

Jeg skulle uansett hatt hjemmekontor i morgen, er ferdig handlet for i dag og i morgen, og har avlyst kiropraktortime. Jeg trenger ikke å gå ut! Sønn skal få bilen til skolen.

Ang varmt vann, så har vi vedovn med koketopp, så det skal alltids blir varmt vann ved behov. Og varme i stuen.


#18

My sa for siden:

Jeg har også hjemmekontor denne uka, hadde hatt det uansett, fordi jobben er på flyttefot. Starter opp i nye lokaler neste uke, de klargjøres denne uka. Greit å slippe å gå ut ja, hvis det blir verre enn jeg tror. Men siste oppdatering fra meterologene sier at Trondheim slipper unna de verste vindkastene, og at uværet treffer litt lenger nord og inn i landet enn først antatt.

Det er fortsatt ingen bevegelse i trærne utenfor vinduet, og fjorden ser også forholdsvis rolig ut, så været har ikke truffet land enda her. Men det skal visst komme ut over kvelden, ca fra kl 19 og utover.


#19

Malama sa for siden:

Jeg har oppe strømstans-kartet for det lokale nettselskapet, som altså dekker sånn jenvt over "sunnmøre" og det er jo noen hundre mennesker uten strøm, ca 100 av dem på ei øy hvor det tidligst kommer noen for å fikse i det i morgen formiddag, og det har da altså vart et døgn. Bor man sånne steder antar jeg man har litt høyere egenberedskap enn oss... Vi skulle overlevd et døgn uten strøm altså, vi har et par pakker havregryn og knekkebrød (og halvannet glutenfritt mel. Det er særlig disse to jentene våre som ikke skal spise så mye hvetemel som er litt utfordrende med den maten vi har som ikke trenger varming)

Men ja, vi har også mulighet til å koke på vedovnen ved behov, så jeg er ikke sånn innmari bekymra for det, vi har tatt inn ekstra ved, og har enda mer ute i garasjen om det skulle være nødvendig


#20

Magica sa for siden:

Her i romsdalen har det vært litt vind i perioder, det kommer i kast men er ikke noe ekstremt. Vi har fått ryddet opp litt ute, snøskuffer og slikt. Har også bundet fast naboens trampoline, siden de er flyktninger fra Ukraina og ser ikke ut til å forstå det poenget helt selv.

Vi venter vel egentlig på at det blir verre. Skolene har vært stengt, jeg har hatt hjemmekontor. Skulle egentlig vært på Ålesund vgs i dag og møtt noen elever, det var bare å glemme så vi tok det på Teams i stedet.

Vi skal ligge i kjelleren i natt, for det bråker veldig på både vårt og barnet sitt soverom når det blåser, men vi har mulighet til å flytte ned.


#21

Karamell sa for siden:

Hører vinden godt, jeg altså, nå må jeg se å trærene. :humre:

  • Joda, de vaier litt og julepynten til naboene svinger litt.
    Det er mørk til å se fjorden herfra nå.

#22

Tallulah sa for siden:

Lykke til, alle dere ut der i vest og nord! Blåser litt i Oslo også, men vi er jo i le i forhold til dere.


#23

Millen sa for siden:

Slenger meg på denne.


#24

jolie sa for siden:

Det blåste greit da yngste og jeg var en tur ute for en times tid siden. Han elsker vær! Og er bestemt på at han skal ut når det blir værre. Greit det, så lenge han holder seg unna elva. Han er vel helst interessert i å finne is han kan skli på, så regner med han ender opp rundt skolen. Ja, han er 16, men risikoanalyse er ikke hans sterkeste side. Vi snakker her om en som har så stor tro på egen kjapphet at han mener han ikke trenger hjelm når han sykler. For han kan bare hoppe unna. Han har på hjelm altså. Vi er enige om å være uenig, også godtar han at det er noe han må gjøre for å trygge mammaen sin.

Men denne værelskende slyngelen er også midt i en liten burnout-periode OG har vært på gården i dag et par timer og sikret løse gjenstander og tatt inn alle hestene (rideskole, så det er noen), så han måtte ha en lur og ligger nå og dupper på sofaen.

Jeg tror ikke det kommer til å blåse så vilt mye her, men jeg regner med strømmen går. Deler av kraflinjene går gjennom en gammel (vernet?) skog, og vi har blitt strømløse i mindre uvær enn dette fordi gamle trær velter over linja.


#25

Malama sa for siden:

Her ble det en god del lyn, skralla godt i veggene et av de.

Men vi har strøm enda og strømmbrudd-kartet viser ikke noe særlig mer enn tidligere i dag så enn så lenge har det gått bra.

Vinden skal ta seg opp sånn 20-03 sånn ca, men hvor ille det blir gjenstår å se. Skolene åpner etter planen i morgen, med mindre det blir verre enn det pr nå er varslet.


#26

millact sa for siden:

Henger meg på denne!

Norge har jammen hatt mye vær i januar!


#27

My sa for siden:

Merkelig altså, hvor stor forskjell det er. Jeg er ute og går as we speak, og det er fortsatt vindstille. Bor jeg i en annen by enn dere Jolie og Karamell? :gruble: Ser at lysene fra drivhusene på Frosta lyser opp noen skummelt lave skyer da.


#28

Malama sa for siden:

Her tror jeg nesten der regner mer enn det blåser nå. Frister ikke å gå ut i alle fall. Regnet tok seg opp da det drev med torden og lyn, som der ofte gjør


#29

Malama sa for siden:

Vinden har tatt seg opp. Ikke alvorlig, bare vanlig ruskevær


#30

jolie sa for siden:

Blåser ikke så veldig nå. Tenåringen har sjekka på en app, og det ble et dropp i intensitet da vi gikk inn. Var ikke så mye jevn vind, men mange vindkast som røska greit. Men vi har ikke kjent på noen orkan, nei.


#31

Malama sa for siden:

Det er ikke orkan her heller. Bare bris og kuling.

Det er kastene som er sterke. Men heller ikke de har vært opp i orkan styrke.


#32

Fersken sa for siden:

Mens her i Stavanger så både blåser det bra og regner sidelengs. Vi har ikke en gang snev av gult varsel. :wacko:


#33

celebelen sa for siden:

I følge Yr er det liten kuling her nå, med kast opptil 25m/s. Det er mer enn nok, synes jeg, orkan høres forferdelig ut. Vi bor ytterst og øverst på feltet, så det treffer rett på.


#34

Malama sa for siden:

Altså, for all del, det blåser bra her også. Men det blåste jo godt her sånn for noen dager siden også

Sånn 22 m/s i kastene eller noe sånn, det blåser jo. Det knaker i veggene. Det bare.... Ja, det er jo ikke unormalt mye. Så her i min krok av Sunnmøre virket det ikke nødvendig at ungene var hjemme. Ja, det blåser, men i skoletiden var det helt kurant, ruskevær ja, men det var det mandag også.


#35

Karamell sa for siden:

Det blåser mindre "i pipa" nå enn tidligere i dag.


#36

GinaK sa for siden:

Har en venninne som bor på Tertnes i Bergen. Sendte snap I stad og hun skriver at det er 24m/s der så det merkes.


#37

My sa for siden:

Det var et par vindkast som kunne høres inne for litt siden, men ikke noe veldig ekstremt, og nå har det roet seg igjen. Vet ikke om det fortsatt bare er "stille før stormen" her, eller om Ingunn har tenkt til å bare stryke varsomt forbi ...


#38

jolie sa for siden:

Vi har nettopp kommet inn fra en gåtur. Det var friskt, men ikke noe å sikre trampolina for.


#39

gajamor sa for siden:

Vind fra vest tar ikke like hardt her inne i fjorden hos oss, og vi ligger også sør for stormsenteret. Men med den nedbøren som er meldt så får vi nok enda flere ras på veiene. Håper bare det er ryddet igjen til fredag slik at jeg får hjem ungene.


#40

Hyacinth sa for siden:

Ingunn skulle jo ikke komme til oss i det hele tatt. Men det har blåst friskt i dag. Pøsregnet også. Men ikke sånn at det er noe ekstremt i det hele tatt, tror det er rundt 25 sekundmeter i kastene. Helt normalt.

Datteren min er innesperret i Bodø. Hun har hamstret mat og strøm og overnatter hos ei engstelig venninne. De har fått beskjed om å ikke sove nær vinduer…


#41

Magica sa for siden:

Er ganske ruskete her nå, med rundt 30 m/s i kastene. Men det er i rykk og napp.


#42

polarjenta sa for siden:

Her kommer jo Ingunn i morgen. De har oppgradert til rødt etter først å ha meldt at vi gikk sånn høvelig klar. Alle skolene er stengt, barnehagene har oppfordret til å holde barna hjemme.

Jeg tror jeg blir hjemme i morgen, det er ganske rolig når jeg skal på jobb, men jeg skal jo hjem også, på det verste er det meldt kast på 37.


#43

Malama sa for siden:

Rykk og napp ja. Noen kast river godt, men så er det roligere innimellom. Ifølge yr er det 23-24 i kastene så ikke noe orkan eller egentlig eksepsjonelt mye vind heller. Nå har den dessuten dreid til vestlig, så da slår det regnet hardt mot alle vinduene vi har i stua, men det er en vindretning vi er mer vant til og rustet for enn den sørlige. Sønnavind og østavind pleier å være bra vær. Nord og Vest er uvær. Så her er leveggene mot nord. Sønnavind blåser derved inn i krokene vi har laget som skal være vernet mot vinden, på mangt et hus. Derved virket den tøff den vinden og , selv om den er sterkere nå


#44

Dali sa for siden:

Sitter inne i stua og kjenner vinden inn selv om vinduene er lukket. Spørs om det kommer gjennom pipa, ventilator eller utette vindu.


#45

polarjenta sa for siden:

Her er vinden mellom 20 og 27 på formiddagen, så er det 30 til 37 i kastene, det kan bli heftig.


#46

Nextlife sa for siden:

Her er farenivået nå oppjustert igjen, og jeg føler vi stenger ned ca. likt ved Covid.
Alle som kan skal være hjemme, ingen elektive poliklinikktimer skjer, og vi sitter i null sekundmeter og lurer på om,- og hvor hardt Ingunn treffer.

Man blir jo litt skeptisk når meteorologen uttaler:
– Rødt farevarsel, hva betyr det?
– Det betyr at det er livsfarlig. Vi venter lokale vindstyrker på opptil 50 m/s og orkan på kysten. Det betyr at det er farlig å være utendørs, sier Tsopouridis
.


#47

My sa for siden:

Ja, det er jo livsfarlig hvis du går ute og får en bølgeblikkplate i knollen, eller det kommer en bil eller et naust flygende. Så god grunn til å bli skeptisk. Håper folk er flinke til å høre etter.


#48

Karamell sa for siden:

Hører det greit nå, men toppen skulle vel komme i natt her. men i følge målingen på Adressa ligger vi nå gjennomsnittlig på 14,7.


#49

Dali sa for siden:

Adressa sier at et tak har blåst av i vårt område. Så er nok mer vind enn det høres ut som her inne fra.


#50

Karamell sa for siden:

En brakkerigg. Hvor har vi det med plass til 40 personer?


#51

My sa for siden:

Jeg har sovet godt i natt, så jeg har ikke hørt noe til uværet, men det blåste godt da jeg våknet. Tror likevel ikke vi har vært veldig utsatt her, ting står der det skal stå (inkludert det nokså skrøpelige annekset vårt :knegg: ), og det har heller ikke vært noe strømbrudd (ser hvis det har vært, for da nuller klokka på mikrobølgeovnen ut). Akkurat nå er det ganske rolig, det bare snør. Men det kommer vel til å være litt av og på, tenker jeg. Jeg har uansett hjemmekontor pga andre ting, men mannen syklet akkurat til jobb.


#52

Mikkeline sa for siden:

Det må vel ha vært i kastene? Jeg bor ikke akkurat i den bydelen, men var overrasket over hvor lite vi faktisk merket til vinden i går (men jeg så det skulle være over 20 i kastene)


#53

Nextlife sa for siden:

Her har natten vært lugn, men det øker på nå. Jeg sitter på hjemmekontoret ute i den ytterste bydelen, men ser på Flightradar at et fly fra Tromsø ikke giddet å prøve lande, men fortsetter sørover, så det er nok verre i sentrum.


#54

Stompa sa for siden:

Merkes veldig godt hos meg nå, og jeg bor i Rø****. Her er deg vanligvis ikke så ille. Tror ikke jeg har opplevd så sterk vind her hjemme før.


#55

Malama sa for siden:

Ser at vi skal jo få 25 i kastene på lørdag også, så det bekrefter liksom følelsen av at det føltes ikke så ekstremt det vi hadde i går. Dårlig vær, for all del. Sterk vind. Men ikke mer enn vanlig.


#56

Fjols sa for siden:

Her rørsker det godt nå, helt snødekte vinduer, og blinkende lys.


#57

Stompa sa for siden:

Nå har politiet stengt sentrum fordi det er farlig å være ute der. :sjokk: De har visstnok sendt ut nødmelding på mobilen, men jeg har ikke fått, så det er sikkert til de som er fysisk i sentrumsområdet. Jeg bor rett uttafor.


#58

My sa for siden:

Krysser fingrene for at det ikke blir store ødeleggelser hos dere Stompa, Nextlife og Fjols!

Her er det relativt rolig. Ikke strålende vær akkurat, men ikke noe utenom det vanlige.


#59

Nextlife sa for siden:

Det er vilt i sentrum nå, og politi og sivilforsvaret jobber hardt med å sikre slik at skadene blir minst mulig på folk og bygninger.
Så må de altså bruke ressursene sine på å jage media inn fra der de går ute å vaser for å få gode værreportasjer.
tv.vg.no/video/284728/jages-vekk-av-politiet
:forbanna:


#60

polarjenta sa for siden:

Ja, det er skikkelig ille i Bodø. Her har det begynt å blåse skikkelig, får håpe det ikke blir verre.


#61

Fintdethei! sa for siden:

Mediedekning om ekstremvær er bare blitt helt krise. Jeg så Jul i Flåklypa i julen, VG har blitt avisen i Jul i Flåklypa.

Håper dere slipper unna de store skadene, det er ordentlig skremmende med slike krefter på gang. Orkan er virkelig ikke noe å spøke med.


#62

Malama sa for siden:

Oran er virklig ikek til å spøke med nei Det var sammenligningen med nyttårsorkanen i 92 som fikk meg til åta dette såpas alvorlig og rydde mer enn vi pleier ved uvær.

Så er det gjort da, tomme blomsterpotter som skulle vært tatt inn men har stått gjennom en storm eller to før (ikke fora denne sommeren, fra FORRIGE, så ja, har stått gjennom halvannen vinter) og rydda opp på trappa og diverse sånn, søppeldunkene satte vi i garasjen, de skal få komme ut igjen, men ellers var det jo greit at vi fikk ryddet opp da. Må bare ha en tilhenger og kjøre vekk mye rusk og rask til våren, nå er garasjen full ;)


#63

Magica sa for siden:

Det rista i huset i natt, men alt har gått bra her. Tenker på dere i nord, håper det går greit forbi.


#64

Dali sa for siden:

I nærheten av vgs/tannlegen. Bor mange utenlandske arbeidere der.
Ser ut som det gikk relativt greit da, verre med de mange andre takene som blåser avgårde oppi nord nå. :eek:


#65

Karamell sa for siden:

Ja, fikk se video fra sønn som går på skole der oppe.


#66

Floksa sa for siden:

Reporter fra nrk med hjelm faktisk. Da vet du at det er alvor. Skrekk og gru!!
Her er det rolig og fint. Skulle gjerne delt av det.


#67

Stompa sa for siden:

Tror det roer seg her nå. På Yr har det røde banneret med varsel om ekstremvær som lå øverst forsvunnet. Fortsatt vindfullt, men på et mer normalt nivå. Vurderer å dra og trene snart. :knegg:


#68

polarjenta sa for siden:

Vi lå på topp med mest vind tidligere i dag, det er en kåring jeg ikke hadde trengt å være vinner av.:knegg:


#69

Nextlife sa for siden:

Det ble rapportert fra en jeg kjenner at hun fikk politieskorte de 50 m i friluft fra inn under tak til inn under neste tak i sentrum da det sto på som verst. :knegg:


#70

Polyanna sa for siden:

Ser ellevilt ut på bilder fra hun i Lofoten.


#71

Malama sa for siden:

Ingen tvil om at Ingunn er sterkere i nord enn hun var hjemme hos oss. Hun veltet noen søppeldunker i nabolaget, reiv vel av et tak et stykke unna, men ikke i nærheten av et vi ser fra hvordan hun herjer lenger nord.


#72

Isprinsessen sa for siden:

Anne Holt slo jo fast at været er værre i nord her om dagen :knegg:


#73

Adrienne sa for siden:

I følge min svigerinne er ikke Ingunn bare sint, "ho e kokførbanna". :knegg: Det har heldigvis gått godt med mine i nord, men svigerforeldrene min var uten strøm i ganske mange timer.


#74

Polyanna sa for siden:

Er ikke noe glad for de som måtte ut for å dra på sykehuset i Bodø. :sukk:


#75

polarjenta sa for siden:

Vi er fortsatt uten strøm, både den ordinere og reserveforsyningen ble feil på. Siste er at de har funnet feilen på reserveforsyningen så de antar den er på rund 5. Håper det for med bare strøm til varme er det kaldt.


#76

Geitrams sa for siden:

Hos oss var det tre stormer på fire dager. Ingunn var slett ikke den verste. Den på tirsdag var verst hos oss, og den ble vel ikke karakterisert som ekstremvær en gang. Da var det middelvind på 25-30 og kan tenke meg at kastene var 35-40. Det ristet og smalt over alt, og vi hadde overnattingsgjester på grunn av stengte veier.


#77

Karamell sa for siden:

Håper den er tilbake nå!

Hr skal det visst komme noe nytt i kveld. Jeg må kjøre i kveld og i natt, og nå regner det oppå snøen som kom i går.


#78

Malama sa for siden:

Her tar det seg opp igjen i morgn, og jeg antar renovasjnsselskapet som avlyste henting torsdag og vil kjøre den runden lørdag kan angre, for torsdag var roligere her enn hva lørdag meldes å bli...


#79

Strå sa for siden:

Nordhusnaboen rapporterer at det ikke er skade på demmes hus, og så vidt de kan se, heller ikke på vårt. Det kan selvsagt være at en takplate på andre siden er tatt av vinden.


#80

polarjenta sa for siden:

Ja, den kom igjen etter 15-16 timer, men vi har kun reserveforsyningen i gang, så vi er veldig sterkt oppfordret til å bruke minst mulig strøm. Dersom vi bruker for mye strøm blir det nok soneutkoblinger. De regner med det iallfall tar 1 uke og fikse.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.