Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Barnevennlig hotell på Kanariøyene

#1

Pelen sa for siden:

Vi vurderer å dra med storfamilien til Kanarieøyene i desember. To barn på 2 og 5 er med. Har du noe hotell å anbefale? Det skal være greit for oss voksne også med litt shopping og mulighet til å f.eks. gå en kveldstur rundt hotellet.



#3

Lavender sa for siden:

Jeg bodde her når barna var små, Villa Mandi på Tenerife. Store fine leiligheter, gode bassenget, lekeplasser, underholdning for barn. Inntil golfbanen gir rolig beliggenhet. Nær mye shopping, gode restauranter og fine strender. Vi gikk mye, men barna syntes det var helt greit. Lang strandpromenade for trening eller tur.
www.tui.no/feriereiser/spania/tenerife/playa-de-las-americas/villa-mandi/?agent=googleads&utm_medium=paidsearch&utm_source=google&gad_source=1&gbraid=0AAAAAD-1yvji8WHZyTjCaMFbsWc4WEnFx&gclid=EAIaIQobChMIsOK1vpeWhAMVaptoCR2OHwjfEAAYASAAEgLj6_D_BwE&gclsrc=aw.ds


#4

Karamell sa for siden:

Dette var det beste vi var på da våre var små (som jo snart er 20 år siden!). Fordelen er lite område og bodde i en leielighet med utgang rett til poolen. (Bodde i de til høyre på bildet med egen port). Da kan man strengt tatt sitte på egen terasse og se på bassenget. Også geneialt ved bleieskift og duppetid. Ja, også vil man ha oppvarmet basseng i desember!

www.ving.no/kanarioyene/tenerife/playa-de-las-americas/sunwing-fanabe-beach?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAq4KuBhA6EiwArMAw1FP-qu0kl2UgwPhhIsPj-9jVgfig-YBQ0z0Jqwsm7pcJTLEHAxyUiRoCMmAQAvD_BwE



#6

amo sa for siden:

Vi bodde her 28 stk med stort og smått og feiret bryllupet vårt der. Nå er det noen år siden, men utrolig flott service og stil over bryllupet. Hadde eget lokale i egen del av hotellet, og bestilling av mat og kaker ble ordnet i god dialog på mail. Flott strandpromendade med ort vei til stranden ved Anfi og kort vei til kjøpesenter andre veien.

Vi har også bodd her på Tenerife. Veldig sentralt, men skjermet for de håpefulle. www.ving.no/kanarioyene/tenerife/playa-de-las-americas/sunwing-fanabe-beach?QueryDepID=12667&QueryResID=4378&ItemId=12824&HotelId=12824&QueryDepDate=20240414&QueryAges=42%2C42&UseBookingFlow=true&QueryCtryID=4328&QueryDur=8&mucd=vn&RoomKey=SUFA_A12BAL&HotelKey=SUFA&DestinationCode=TFS&qf=flowCharter&price=13890



#8

IzziCreo sa for siden:

Sjekk ut om Ving har Ocean Beach Resort hotell der. De ligger gjerne med Sunwing Resort og man deler fasiliteter, men OBC er mye roligere, så da kan man oppsøke barnebassenget fremfor å bo oppi det :nemlig:


#9

Tjorven sa for siden:

Ungene mine er veldig sosiale vesener, så de har satt stor pris på barneklubb et par timer hver dag hvor det har vært andre norske/skandinaviske barn å leke med. Vi syntes Sunwing (ving) var aller best på det. Vi voksne led heller ingen nød på de hotellene.

(Men altså; det er over 10 år siden vi besøkte et likt hotell, så mye kan ha skjedd.)


#10

Elisabet sa for siden:

Hotell Cordial i Mogan.

Eller så er det Anfi del Mar anlegget helt supert (ligger like ved sas hotellet i Patalavaca), men anlegget her også er veldig stort. Men alle anleggene på Anfi er veldig fint. Min favoritt er Gran. Men Beach, Porto og Monte er også fine. Flotte bassenganlegg og nydelig strand rett på nedsiden. Mener at noen turoperatører også har kommet inn på det anlegget nå, hvis ikke må en leie privat med gjestesertifikat eller også via booking.com.

Men ville bodd mellom Arguinnegin og Mogan et sted der været er sikrest i Desember. unngå Puerto Rico, men både Arguinnegin, Patalavaca og Mogan er helt supert. Sunwing hotellet i Arguinnegin får masse skryt og er veldig barnevennlig. Har aldri bodd der med under, men vært på dagsbesøk med unger og spist der på middagsbuffet. Veldig fornøyd med det. Kort spasertur inn til Arguinnegin sitt lille sentrum. Stranda i sentrum er ikke så fin som Anfi stranden.


#11

sindrome sa for siden:

Vi har vært flere ganger på Parque Cristobal på Tenerife.


#12

Ru sa for siden:

Vi har vært på Riu Vistamar på Amadores, senest i sommer med hele storfamilien. Det var masse aktiviteter for små og store hver eneste dag.
Mine foreldre er der nede hvert år, de har noen faste ruter de går tur. Mange jogger langs promenaden om morgenen osv.
Vi var stort sett bare på hotellet, vi var skikkelig late. :knegg:

Kun TUI som har Riu. Det er ikke det billigste hotellet, så du kan møte på en god del snobbete folk som lufter de dyre veskene sine, men det er jo bare god underholdning. (Hvis man er så søkkrik som enkelte som var der da vi var der sist prøvde fremstå som, så bor de nok på et annet hotell. :humre: )


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.