Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hotell i Oslo med (garantert) dobbeltseng?

#1

Floksa sa for siden:

Vi skal ha en trivelig helg i Oslo og jeg orker ikke styret med senger som sklir hit og tid. Det har vist seg vanskeligere enn antatt å finne hotell som garanterer dobbeltseng.
Så da spør jeg FP om råd.
Sentralt, gang avstand til sentrum.
Grei standar (type inkluder frokost og dusj på rommet)

Jeg gidder ikke å ta sjansen på at hotellet skal «Gjøre så godt de kan for å oppfylle ønsket vårt». De kunne like gjerne skrevet «så lenge ingen andre som er viktigere enn dere dukker opp skal vi oppfylle ønsket ditt»

Ja jeg er litt sur.


#2

liefje sa for siden:

Har du prøvet å booke på f.eks. booking.com og sende dem en melding om ditt ønske? Det pleier å gå bra når jeg gjør det. (booker alltid med mulighet for avbestilling i tilfelle ønskene mine ikke kan oppfylles).


#3

Floksa sa for siden:

Ja. Det var da jeg fikk det sjarmerende svaret om at de ikke visste hvilke rom de hadde ledig før vi sto der og sjekket inn. Rommet er booket 3 mnd på forhånd. Så vanskelig er det ikke. Er booket med avbestilling ja.
Gjør alltid det (lært den dyre veien). Men ser ut til at vi fant på The Hub
Litt dyrere men det er greit.


#4

liefje sa for siden:

Dårlig at de ikke har muligheten for slikt når man bestiller lenge på forhånd. The Hub blir bra, da. Godt det ordnet seg.


#5

Fluke sa for siden:

VI har alltid med oss strips og stripser sammen beina på sengene om nødvendig :jupp:

Ikke akkurat svar på det du lurte på, men tips å ta med seg dersom hotellet ikke holder det de lover.


#6

Niobe sa for siden:

Jeg mener at Karl Johan Hotell bare hadde kontinentalsenger. Vi ønsket oss nemlig det motsatte, men havnet i samme senga.


#7

Ellisiv sa for siden:

Booking.com og den type cowboy-bedrifter (Ja jeg vet, ikke helt nøytral...) kjøper rom etter såkalt ROH prinsipp, altså Run Of House - Det som er ledig ved innsjekk. Skal du være garantert noe bør du gå direkte til hotell eller en aktør som selger spesifikke romtyper.

Når det er sagt er det ofte ikke vanskelig å velge romtype ved innsjekk. :)


#8

Floksa sa for siden:

Det var et godt tips!

Ja det er jo like ille andre veien. Å dele seng når man helt vil unngå det er også ganske kjipt.

Da burde de vært ærlige om det. Altså at bookingen vår var annenrangs, og anbefalt meg å booke via hjemmesiden.

Det kostet foresten 2500kr mer. Jeg måtte jo sjekke.


#9

IzziCreo sa for siden:

Ser du har fått på The Hub, men The Thief har vi fått dobbeltseng de gangene vi har vært der. De kan jeg tenke meg ville kunne garantere. Dyrt, men veldig flott.


#10

Tallulah sa for siden:

Snakket du med hotellet eller booking.com? Det er jo helt klart at booking.com/hotels.com osv. ikke kan tinge et gitt rom på hotellet. De er en videreformidler og grunnen til at de ofte kan være billigere er nettopp at du ikke har full valgfrihet og fleksibilitet.

Har du spesielle ønsker må du ta kontakt med hotellet direkte. De er de eneste som kan love deg noe.


#11

Floksa sa for siden:

Ja jeg har snakket med hotellet. Og at bookingen ikke gir mulighet for å forhåndsbestemme er et godt svar og hadde vært mye lettere å forstå enn det dustesvaret jeg fikk.


#12

Musemus sa for siden:

Hjørnerommet i 5.etasje på Clarion hotel Oslo har dobbeltseng. ;)


#13

-ea- sa for siden:

Har fått dobbeltseng på Plaza hver gang jeg har vært der med datter - som helst vil ha egen seng, men den på Plaza var så brei at det kunne ligget en person mellom oss uten at vi merket det. :humre:

Mitt triks er å ringe hotellet dagen før og fortelle ca tidspunkt for ankomst, og ønsker for rom - som på Plaza var høyest mulig opp (kjipt å ligge i tredje etg når man først er på høyt hotell), og da ble det dobbeltseng, sa de.
Bestiller alltid gjennom Booking.
Unntatt den gangen på The Hub, da de var nyåpna og billigst på egen side.


#14

amo sa for siden:

Haha, det har vi også. :knegg:


#15

Anne C sa for siden:

Vi har alltid fått dobbeltseng på Bristol, uten å spørre om det.


#16

Engasjert sa for siden:

Mange hoteller i utlandet garanterer lavere eller samme pris hos dem enn hvis du booker via andre booking-sider. Jeg har til og med sett oppslag i heiser på hotellet om det. Jeg vet at hotellene betaler for å være på disse sidene (og må sikkert være der, for å "synes"), og ønsker derfor alltid å bestille rett fra hotellet, selv om jeg har funnet hotellet på hotels.com, booking.com eller andre sånne sider.

Kan du ringe dem og si hva du får rommet for på booking.com, si at du heller vil bestille direkte, og høre om du får et bedre tilbud enn på nettsiden? Jeg opplever at vi får dårligere rom hvis vi bestiller via tredjepart, enn om vi bestiller direkte. Noe jeg tenker at er forståelig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.