Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Millen sa for siden:

Ingen i stuggu idag?


#3

Fersken sa for siden:

Har ikke kommet inn på FP før nå.


#4

Pingis sa for siden:

Kveldsstuggu er ganske fint det også, da. Jeg har spist potet- og purresuppe i senga (en deilig kur for slitent hode etter lang uke), og så har jeg en smil som venter på meg i kjøleskapet.


#5

Fintdethei! sa for siden:

FP tilbake :hjerter:
Kveldsstuggu :hjerter:

Helg på ordentlig! Taco i magen, pepsi max i glasset, fyr i ovnen, jeg har tatt fjernkontrollen, sjokolade i skapet og ingen planer i morgen annet enn litt handling.


#6

Syrinx sa for siden:

I dag har vi hatt kople ut-dag. Eg og niesa mi, samt brørne mlne etter kvart, har vore på stranda heile dagen, kjørte fullt opplegg med drink og gode greier.

Søndag har vi fått fly heim, alle saman. Det blir godt å kome heim til mann og barn kjenner eg.


#7

star sa for siden:

Sliten. Og lei over at en buss i rute er mer "jøss" enn en som ikke er i rute. Bor ikke i Oslo altså. I dag var det heller ikke opplyst om.


#8

Hjertensfryd sa for siden:

Sitter å drodler litt på eksamensoppgåva mens eg har ski på tv. Ganske grei fredagskveld det.


#9

Appelsin sa for siden:

Jeg er syk og alene, så koselig med kveldsstuggu.
Måtte (on demand) høre datter spille i NM i Grieghallen, men godt plantet i sofaen nå, litt ulykkelig over at jeg sannsynligvis ikke bør/orker fjelltur i morgen. Slitsom jobbuke, glad den er over.


#10

Toffskij sa for siden:

Se der, ja, der var dere jo! Jeg har vært veldig flink på jobb i dag og fortjener skikkelig fredagskveld. Har fått taco allerede. :nemlig:


#11

Skilpadda sa for siden:

Jeg har også vært veldig flink på jobb, og så har jeg trent, og nå skal jeg kose meg med en hjemme alene-kveld, det er ikke ofte det skjer.


#12

ingling sa for siden:

Rart med så mange timer uten FP. :knegg:

Jeg har faktisk hatt fri i dag, som et preventivt tiltak fordi jeg kjente at jobben raste litt i hodet på meg. Håper det hjalp litt i hvert fall. :nemlig: Rolig kveld med ungene her, mannen er på vift men blir ikke så sein. Lader etter beste evne.


#13

millact sa for siden:

Endelig inne igjen!
Rolig alenekveld med smågodt, tv og munkholm etter en travel uke på jobb. Skal hente på russeball i løpet av kvelden/natten.


#14

Tjorven sa for siden:

Snuppa har gjort lekser i kveld - hun har laget kinesisk mat og dokumentert prosessen. Jeg digger kinesisklæreren hennes. :nemlig:


#15

Mex sa for siden:

Åh, endelig er FP oppe igjen! :hjerter:


#16

Blondie sa for siden:

Jeg har ligget hjemme syk og har hatt forumabstinenser. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.