Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dere som har bestilt bok og kalender på iPhoto

#1

DM sa for siden:

Har kalenderen og boken vært av samme kvalitet, og hvilke tema har dere hatt?

Jeg har bestilt to kalendere som bare var fantastiske, og som jeg var vilt begeistret for! Men jeg var skuffet over kvaliteten på bøkene. HP mener det kanskje var pga temaet jeg valgte. Jeg hadde sånn "babybok-tema", den finnes ikke lengre nå da, men det blir på en måte bilder oppå et bilde slik:

Og så lurer jeg litt på om det kanskje var pga dette at bildene ble slik de ble. De ble i allefall mørkere enn på maskinen her, og mørkere enn på kalenderen. Og så har jeg lyst til å bestille bok til meg selv også, og tenkte at jeg kunne høre litt om erfaringer først.



#3

Miss Norway sa for siden:

Jeg har bare brukt helt enkle temaer i album, og de er blitt superfine. Dvs bilder på hvit bakgrunn og grå tekst. Spesielt det i hardcover ble fint. Laget det bevisst litt minimalistisk i stilen.

Ellers har jeg bestilt julekort og bursdagskort med "tema", det ene i lila med sommerfuglbakgrunn og julekort i hvitt med røde rammer. Begge deler synes jeg ytte bildene rettferdighet, dvs det var lite diskrepans mellom bildene slik de fremkom på skjermen sammenlignet med det ferdigtrykte resultatet.


#4

DM sa for siden:

Men var det like god kvalitet på bildene i boken som på kortene du laget?

#5

Miss Norway sa for siden:

Ja, kanskje litt bedre til og med.


#6

DM sa for siden:

Å, supert! Gleder meg til å lage til meg selv også nå da. Så de hadde tilbud (tror det var minus 20 % ut februar eller noe slikt!). :D


#7

Miss Norway sa for siden:

Det eneste jeg reagerte på er at sidene var mye tynnere enn forventet. Tenkte liksom at det ble printet på tykt fotopapir, men det er tynne, litt glatte boksider de bruker. Men bildene er veldig fine altså. Jeg er ihvertfall fornøyd med vårt album. Rett skal være rett: dette var fotografbilder i utgangspunktet - men lavpikselerte bilder. Og de ble veldig like på print ift skjermbilde.


#8

Amelie sa for siden:

Hvorfor bestiller dere på iPhoto; er det flottere eller enklere enn andre fotonettbutikker?
Er det billigere?
Hvordan går dere frem?

har iPhoto


#9

DM sa for siden:

Flottere og enklere og billigere (eller det samme kanskje). :ja:

Jeg sitter og sammenligner en bok som svogeren min har laget fra eurofoto, og ser det er det samme der.

Ja, det tenkte jeg også. Men er det litt uskarpt på en måte, som om det er litt sløret? Husker du hvilket tema du bestilte?

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.