Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spileløs BH som gir god støtte?

#1

LilleT sa for siden:

Jeg er på jakt etter en Bh som kan brukes til hverdags, gjerne også lavintensitetstrening. Den må være spileløs, men ha en form for padding. Jeg har liten byste, men vond kropp krever likevel at BHen har god støtte og justerbare skulderstropper med litt bredde.

Tips?


#2

Palmen sa for siden:

Miss Mary of Sweden. Uten bøyle, med ekstra brede skulderstropper. Gir tilstrekkelig støtte selv til min G-cup. Veldig behagelige.


#3

polarjenta sa for siden:

Jeg liker careless sine.




#6

Ine sa for siden:

Bruker Pierre Robert sine. Går an å prøve ut, mulig det finnes mykere. Spørs om skulderstroppene er brede nok.


#7

Karamell sa for siden:

PR har spileløse og sømløse som ikke er sportstopper også. Jeg liker de også, og funker på meg som ikke har stor byste, men ikke mye støtte da.

Jeg har vært på en "spilesløs" runde i det siste pga mye rygg/brystsmerter (stiv muskulatur) og håpet spileløs ville hjelpe litt.


#8

Ine sa for siden:

De jeg tenkte på, kanskje ikke mye støtte nei.

Har så små pupper at jeg aldri har tenkt på støtte. :knegg:

Bruker den når jeg trenger mer løft enn med sportsbh.


#9

LilleT sa for siden:

Takk for tips!

Takk, jeg må sjekke dem ut igjen. Har følt at de er laget mest for dem med større byste enn meg, selv om de har mindre størrelser også. Godt mulig jeg bare har prøvd dem i for stor størrelse, altså. :knegg:

Hadde aldri hørt om merket. Finnes de i fysiske butikker i Norge?

Den ser aktuell ut. Triumph pleier å passe meg. Jeg sliter også med smerter og stivhet i bryst og brystrygg. Har ikke tenkt på at spile-BHer kan være noe som trigger det, men lurt å teste om det kan hjelpe å droppe spilene, ja.

Ja, det er kanskje mer løft enn støtte som er interessant for meg også. ;) Men skulderstroppene må sitte godt. Mener jeg leste i kundeanmeldelsene på noen av PR sine BHer at folk skriver at skulderstroppene har en tendens til skli av skuldrene, da blir jeg skeptisk. Ellers er jo prisen fin nå med -40%, ser jeg.


#10

Hondacrv sa for siden:

Careless finnes i butikker i flere byer i Norge, Oslo, på Hadeland ett eller annet sted, og Kristiansand, det jeg vet.


#11

LilleT sa for siden:

Takk!


#12

polarjenta sa for siden:

Ja, careless finnes i Oslo, Hadeland og Kristiansand. I tillegg så skal de åpen på Kvadrat, og de skal starte flere butikker i større byer.


#13

Karamell sa for siden:

De holder på mine skuldre, men jeg er ikke smalskuldret, tvert i mot. Men du kan sikkert gå ned en størrelse. Jeg bruker XL i gensere, men den i M passer til meg. L er litt for stor, -har begge størrelser. Jeg er bred over rygg og skuldre, men små pupper.


#14

LilleT sa for siden:

Takk! Det høres ut som vi har ganske lik bygning. Jeg får teste en slik, tenker jeg. Pleier disse å selges i matbutikker, eller bestiller dere på nett?


#15

Ine sa for siden:

Kjøpt mine i matbutikker ja, meny og spar.


#16

LilleT sa for siden:

Takk for svar!


#17

Karamell sa for siden:

Jeg har kjøpt mine på Mega. De har dem ikke på den noe mindre Kiwien jeg frekventerer.


#18

GinaK sa for siden:

Jeg bruker Flora fra Lindex. Den ser skikkelig kjærring ut på nettsiden ser jeg, men synes den er helt fin. Den sitter pent på uten at det buler ut foran. Jeg har min helt stram og har ikke velig mye å fylle i men føler at den dekker fint og pent når jeg har på tskjorter feks. www.lindex.com/no/p/8140680-7483-bla-flora-somlos-spilefri-bh


#19

LilleT sa for siden:

Takk! Den ser jo egentlig ikke så ulik ut de jeg ble anbefalt fra Pierre Robert? Verdt å prøve den også, men jeg skulle gjerne hatt den i en annen farge.


#20

GinaK sa for siden:

Den finnes vel i flere farger fortsatt. Jeg har den i hvit, beige/hudfarget, sort og burgunder.
Pleier å kjøpe en ny runde en gang i året, så de hadde de ihvertfall i fjor sommer.


#21

LilleT sa for siden:

Aha, da skal jeg prøve den!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.