Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp! Ribba blir ferdig en time før gjestene kommer

#1

Fluke sa for siden:

Jeg trodde den skulle ta to timer, men ser nå at det tar 1 1/2 time ...

Skal jeg senke temperaturen og la den stå i?
Skal jeg ta den ut for så å varme den om en halv time? Hvordan varmer jeg den i så fall?

Hjelp!


#2

Michayla sa for siden:

Uffda..
Enda en grunn til at jeg ikke steker ribba slik...

Håper du får det til.

Det er ikke mulig å be gjestene komme litt tidligere'?


#3

Fluke sa for siden:

Nei, det er dessverre ikke det. (Ikke har jeg dusjet heller, så det er lite aktualt å få besøk nå. :flau: )


#4

Fluke sa for siden:

Jeg slo av ovnen og lot den stå, men det er mulig det var dumt. :anerikke:


#5

LilleRosin sa for siden:

Legg den i folie i ovnen. Varm eventuelt opp dersom du trenger det. Går sikkert fint. :)


#6

Nabojenta sa for siden:

Pakk den godt inn, og legg den inn i sengen din med dyna godt tullet rundt. Stek den litt på grill rett før gjestene kommer.


#7

Benzo sa for siden:

Gjør ikke noe om ribba hviler seg en times tid, saften setter seg bedre og det er lettere å skjære opp. Gjør ikke noe om ribba ikke er helt varm.


#8

Che sa for siden:

Tenkte det samme. Nå får du tid til at ribba avkjøles slik at du kan skjære den opp. - så kan du slenge den inn i ovenen litt for å gi den en "Lunk" like før gjestene kommer.

NÅ er det kanskje seint, men ikke pakk den inn i folie når den er varm iallefall - da blir ikke svoren sprø.


#9

Fluke sa for siden:

Tusen takk for svar dere.
Mamma sitt råd var å sette den på benken pakke den i folie, men henne ville jeg ikke høre på for det aner meg at svoren kan bli seig da.
Nå håper vi den er ok. :tvitvi:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.