Fluke sa for siden:
Jeg trodde den skulle ta to timer, men ser nå at det tar 1 1/2 time ...
Skal jeg senke temperaturen og la den stå i?
Skal jeg ta den ut for så å varme den om en halv time? Hvordan varmer jeg den i så fall?
Hjelp!
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Fluke sa for siden:
Jeg trodde den skulle ta to timer, men ser nå at det tar 1 1/2 time ...
Skal jeg senke temperaturen og la den stå i?
Skal jeg ta den ut for så å varme den om en halv time? Hvordan varmer jeg den i så fall?
Hjelp!
Michayla sa for siden:
Uffda..
Enda en grunn til at jeg ikke steker ribba slik...
Håper du får det til.
Det er ikke mulig å be gjestene komme litt tidligere'?
Fluke sa for siden:
Nei, det er dessverre ikke det. (Ikke har jeg dusjet heller, så det er lite aktualt å få besøk nå. :flau: )
Fluke sa for siden:
Jeg slo av ovnen og lot den stå, men det er mulig det var dumt. :anerikke:
LilleRosin sa for siden:
Legg den i folie i ovnen. Varm eventuelt opp dersom du trenger det. Går sikkert fint. :)
Nabojenta sa for siden:
Pakk den godt inn, og legg den inn i sengen din med dyna godt tullet rundt. Stek den litt på grill rett før gjestene kommer.
Benzo sa for siden:
Gjør ikke noe om ribba hviler seg en times tid, saften setter seg bedre og det er lettere å skjære opp. Gjør ikke noe om ribba ikke er helt varm.
Che sa for siden:
Tenkte det samme. Nå får du tid til at ribba avkjøles slik at du kan skjære den opp. - så kan du slenge den inn i ovenen litt for å gi den en "Lunk" like før gjestene kommer.
NÅ er det kanskje seint, men ikke pakk den inn i folie når den er varm iallefall - da blir ikke svoren sprø.
Fluke sa for siden:
Tusen takk for svar dere.
Mamma sitt råd var å sette den på benken pakke den i folie, men henne ville jeg ikke høre på for det aner meg at svoren kan bli seig da.
Nå håper vi den er ok. :tvitvi:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.