Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Da har jeg også prøvd ID Escentuals (Og har noen spørsmål)

#1

DM sa for siden:

Først sto jeg og surmulte mens jeg la på foundationen, for det ble jo ikke samme resultatet som med en makeupkrem. Og så la jeg på veil-en, og da kom det seg. Så alt i alt tror jeg at jeg kan si jeg er fornøyd. Skal rapportere senere i dag.

Håper det blir lettere og fortere å gjøre det etterhvert, jeg tror jeg brukte et kvarter (!) minst, på badet nå, i motsetning til to minutter til vanlig. :eek: (Klæsj på fuktighetskrem med farge, vipp øyenvippene og vips ferdig.)

Men, jeg har gjort det riktig, med foundation først, så veil (over hele ansiktet?), og så den der rouge-saken til slutt? Og er det greit at jeg bruker samme børsten til alle tre tingene? Vil det ikke komme rouge i foundationen neste gang da?


#2

DM sa for siden:

31 visninger og ingen svar. :snurt:


#3

Fluke sa for siden:

Unnskyld. :sparke:
Jeg kan ikke svare på det du lurer på, men vurderer disse produktene selv så jeg følger med på hva du gjør og hvilke svar du får.


#4

DM sa for siden:

Jeg kjøpte forresten et sånt start-kit. Det var visst et kampanjetilbud. 599 for foundation, børste, veil og rouge. Liten i størrelsen da, men jeg får prøvd hvordan det fungerer, og børsten i seg selv er jo ikke billig til vanlig?


#5

Superior sa for siden:

Signerer..
Aner ikke hva en veil er heller? :blond:


#6

Nabbe sa for siden:

Trodde veil betydde slør, og at Desembermamma var begynt med niqab.


#7

DM sa for siden:

Ja, jeg også trodde det var et slags "slør" med noe greier som skulle oppå toppen, men så forsto jeg det som at det skulle være ekstra dekk-krem-greie-sak (bare i pulverform) som skulle være ekstra oppå arr og pigmentflekker og sånn? Men jeg aner ikke. :vetikke:

(Altså, jeg skjønner at det ikke var slikt slør du siktet til Nabbe. :knegg: )


#8

era sa for siden:

Høres riktig ut, men ikke bruk samme børste, foundation er oftest best med fingre eller fuktig svamp( da spises den ikke opp av verktøyet) ellers er det jo tre forskjellige ting med forskjellig effekt og konsistens og farge så blanding ødelegger både prod og resultat. I allefall de fleste.


#9

Pastill sa for siden:

Legge ID foundation med fingrende?? Svamp? :sjokk:


#10

DM sa for siden:

Bruker du ID? Jeg legger flytende foundation med svamp, men dette høres litt rart ut?

Da bør jeg jo ha hvertfall en børste til da. Noen som vet hóm det kan kjøpes billig på nett? :blafre:


#11

era sa for siden:

Nope har ikke brukt det, har fått klint inn trynet med det meste av produkter, men dette kjenner jeg ikke,men kjenner spakkel generelt:) om det er et tørt prod så er børste / sånn gammeldags pudderkvast selvfølgelig best, men å blande tre forskjellige produkter i en børste selv om alle tre er i pulverform er nono okkesom.


#12

DM sa for siden:

Ja, det er det jeg også mener, men det var bare en børste med i begynnerkittet.

Det er pulver hele greiene, sånn mineral-makeup.


#13

Beathe sa for siden:

Altså - ikke svar på det du lurer på, men et lite tips:

Ta pulver på kosten og gni det en liten stund inni lokket. Da skal visstnok pulveret bli varmet opp og det blir så bra atte :)


#14

Isa sa for siden:

Jeg har forskjellige type koster til foundation og til mineral veil. Rouge har jeg ikke, men det må da være best å ha adskilte børster på det?

Flawless et eller annet, tror jeg den heter den jeg har til mineral veil. Jeg kan sjekke etterpå, sitter så godt i stolen akkurat nå.

Jeg har ikke helt fått teken på den mineral veilen, synes ikke den gjør så mye for meg. Jeg har forstått det sånn at den kan brukes både før og etter foundation, eller bruke den alene. Jeg har brukt den etter jeg har tatt på foundation.

Ellers har jeg funnet noen videoer på YouTube med forklaring på hvordan man tar det på.


#15

Karamell sa for siden:

Jeg aner ikke, men ønsker meg jo dette jeg også... (og har fått penger til jul!)


#16

Pastill sa for siden:

Men... dekker det skikkelig?? Og sitter det godt?


#17

Isa sa for siden:

Jepp, det synes jeg. Og det beste er at det synes ikke at jeg har på meg noe. Hater sånn dekklag utenpå.


#18

DM sa for siden:

Jeg er hvertfall fornøyd med dekkevnen, men ikke før jeg fikk veilen på.

#19

Isa sa for siden:

Anbefaler å kjøpe på Ebay, da får du mye mer for pengene. Gå først til en lokalt parfymeri slik at de finner riktig farge.


#20

LilleLeo sa for siden:

:riktig:

IKKE bruk svamp, det skal brukes kost.
Det er som Beathe sier, dryss pulver i lokket, ikke på kosten, før børsten rundt i lokket, tell til ca 5 og før på huden. Jeg bruker som regel veil før foundation, for å dekke ekstra godt mine gigantiske porer og urenheter/ujevnheter. Tar gjerne på litt etter foundation også, om jeg har noe som ikke skjules godt nok.


#21

Miss Norway sa for siden:

Jeg er utrolig fornøyd så langt! Det eneste er at det blir skikkelig gris på badet. Pulver overalt. Jeg kjøpte kit'en idag jeg, for å ha i vesken. For det viste seg jo at den inneholder akkurat de produktene jeg bruker til vanlig.

Ellers: Det beste er å ha en børste til hvert produkt. Dyrt ja, men likevel. Har du en gammel børste liggende bruker du den til rouge og Veil. Den siste skal helt til slutt, tynt lag, oppå rouge/solpudder også! Den beste børsten velger du til foundationpudderet, siden det er den som skal "jobbes" mest inn i huden så er det her du trenger best børste.


#22

Muad'Dib sa for siden:

Kan jeg bruke resten av mitt Kanebo løse gjennomsiktige pudder samt BodyShop rouge over ID foundation ? * ser for meg en ekkel kemisk reaksjon * :what:


#23

Miss Norway sa for siden:

Jeg bruker opp mitt Guerlain solpudder - over ID foundation og under ID Mineral Veil - og har sluppet unna grønn røyk her i gården...


#24

Pebbles sa for siden:

Ja, du må ha to koster - én til foundation og veil og én til rouge.

Min favorittkost er den med veldig kort skaft - "full coverage" står det på den, og pudderet dekker ekstra godt når man bruker den. Bruker også en slik til rouge.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.