Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lokaler for konfirmasjon i Oslo

#1

apan sa for siden:

Det nærmer seg innbooking av konfirmasjon for lillesøster som skal konfirmeres i 2025. Vi vil måtte booke et lokale til arrangementet denne gangen og jeg lurer på om noen vil dele tips og erfaringer fra lokaler i Oslo, primært enten sentrum eller Oslo sørøst.


#2

Pappalille sa for siden:

Om dere vil høre om Østmarksetra kan jeg være behjelpelig etter 4.mai.



#4

Tjorven sa for siden:

Naboene våre har hatt to konfirmasjoner på Østmarksetra, og var fornøyd med det. Men det var en del regler knyttet i hva som kunne være med av mat, kaker, drikke og så videre.

Vi endte opp med å ha det på et eget rom i en restaurant. Men snuppas "konfirmasjon" havnet jo midt i det verste koronahysteriet da ingenting var lov. Da var det greit at Noen André tok seg av at reglene ble fulgt.


#5

maggypop sa for siden:

Nordseter gård. Ikke veldig handicapvennlig, da. Men fint for store og små.


#6

apan sa for siden:

Dette så fint ut. Litt vanskelig å få inntrykk av bildene - er det hyggelig inne der?


#7

Minerva sa for siden:

Vi hadde lillesøsters på Sørmarka Konferanse-hotell i fjor vår. Fint fordi mange kom langveisfra og måtte overnatte. Fikk gode priser, og veldig god mat. Litt dumt at alt av kaker og drikke måtte bestilles der, det gjorde det litt dyrere, men alt i alt veldig fornøyde.


#8

Floksa sa for siden:

Veldig koselige lokaler. Oppe er det ganske stort rom som er moderne og hvitt. Nede er det salonger i gammel stil. Jeg har hjulpet til der to ganger i konfirmasjon og liker det veldig godt. Men passer kanskje dårlig om man er veldig mange (type fler enn 30).


#9

Toffskij sa for siden:

Vi hadde bryllupet vårt på Nordseter gård, det var i hvert fall koselig der for 24 år siden. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.