Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva har gjort deg glad i dag #17

#1

Strå sa for siden:

Gladtråd nummer 16 er stengt. Velkommen til nummer 17.
Jeg er glad for at jeg har en fridag hver uke i tillegg til helgen.


#2

Millen sa for siden:

Tenk 17 tråder om små og store gleder! :elsker:


#3

Tjorven sa for siden:

Knerten og jeg har vært på vinterferie. :hjerter:

Jeg trodde at vi ville til syden, men han ville til Trondheim. Så vi tok toget dit, og hadde noen skikkelig fine dager sammen. Hjemme har han en lei tendens til å forsvinne inn i en skjerm eller inn i hettegenseren sin, men på tur så fikk vi pratet masse. Om både viktige og ikke viktige ting. Det var rett og slett veldig godt for meg, og jeg håper at han også fant glede i dette.

Det er vanskelig for en introvert å komme til ordet i en familie hvor alle de tre andre er ekstroverter. Derfor var det nok ekstra smart at det bare var oss to denne gangen.


#4

My sa for siden:

Hyggelig kaffepause sammen med 18-åringen. :hjerter:


#5

Polyanna sa for siden:

I går: At jeg fikk en dør jeg HELT SELV monterte inn i lettveggen jeg setter opp HELT SELV, til å være bein og fin til slutt. Etter EN DEL plunder. :knegg:

(De får det til å se så lett ut på youtube!)


#6

Tjorven sa for siden:

Jeg er vurdert som inhabil i en rettsak hvor jeg var kalt inn som meddommer. :lykkelig:

Normalt sett er det jo en veldig spennende oppgave, men denne saken var LANG og ville holdt meg borte fra jobb halve april, hele mai og halve juni. Det hadde ikke vært så greit.

Så nå sender jeg stor takk til han som gikk i klassen min på barneskolen og som nå har et svært tvilsomt rykte (eller ikke bare rykte ... han er domfelt flere ganger). Ettersom han skulle være hovedvitne kunne ikke jeg være meddommer. :D


#7

Strå sa for siden:

Jeg er lovet en alenekveld i sofaen i dag. Det skjer med ulike mellomrom og jeg elsker det hver gang. Joda, jeg elsker Helten også. :hjerter:


#8

Nextlife sa for siden:

Nå begynner det endelig å nærme seg sesongstart for Formel 1 (neste helg).
Nå har de pre-season testing på bane med de nye bilene, og det er altså så deilig med lyden av ræserbiler på tv i bakgrunnen her på hjemmekontoret.


#9

Pelen sa for siden:

Mannen min som kjøper blomster til meg når de gamle begynner å ta kvelden så at vi har nye blomster i de små Hadeland-vasene mine.


#10

Hondacrv sa for siden:

Flotte elever som backer og støtter hverandre når noen er nervøse framfor framføringer. Fy søren så masse flott ungdom som er her!


#11

My sa for siden:

Lærere som dette :hjerter:

#12

Hondacrv sa for siden:

Åh takk. Ja, eg digger elevane mine, og elskar å av og til få gjere ein forskjell for nokon.


#13

Bokormen sa for siden:

Ikke i dag, men for et par dager siden. Poden, som rager minst 20 cm over mor, var sulten, som tenåringsgutter gjerne er på kveldstid. Vi hadde ikke noe spennende i hus. Og så ble han sånn oppriktig glad da jeg sa jeg kunne steke pannekaker. :hjerter: Det skal ikke så mye til.


#14

Strå sa for siden:

Jeg fikk besøkt Eldste i dag. Det ble det prating av. Heldigvis er det litt framgang på områder hen ønsker framgang på, det ble jeg veldig glad for. Kos med pusen der ble det også.


#15

My sa for siden:

Koselig bytur med mann og eldste datter.


#16

Millen sa for siden:

Bowling tur etter ønske fra eldste, så alle 5 + venninne av eldste har gjort det i ettermiddag.
Også fikk vi endelig gjort noe husarbeid.


#17

star sa for siden:

Kamp og koselig "småprat" med hun ved siden av.
Samt at jeg tydeligvis ikke er mer skremmende en at folk tør å spørre meg om noe (i går). Og at pulsen ikke steg nevneverdig da noen ba om å få sitte ved siden av meg på bussen i dag.


#18

Millen sa for siden:

Glemte en ting, jeg og yngste fant masse Nelson frø med blomster og grønnsaker til 10 kr pr pose for butikken har flyttesalg. Så nå har vi frø i hus.


#19

Timar sa for siden:

Minsten på 11 som innimellom glemmer at han har blitt stor, og som dermed kan leie Mamma litt, selv om det er ute i offentligheten. :hjerter:


#20

Anne C sa for siden:

I dag fikk jeg endelig somlet meg inn i drivhuset for å så gulrøtter. Det var skikkelig koselig å være der inne igjen, og gleder meg til våren kommer.


#21

venla sa for siden:

Skravle med kjæresten over en kaffekopp på verandaen i sola.


#22

Input sa for siden:

Lillesøster som gikk 6 km på ski i dag, fast bestemt på å gå det hun manglet for å få distansemerket i gull! :kry: Hun er helt rå på ski, og setter utfor alt av bakker, mens mammaen ploger som en gal. :knegg:


#23

Strå sa for siden:

Vi har hatt en strålende dag sammen med eldste barnebarn. Også denne ville til Folkemuseet på Bygdøy og vi koste oss glugg i hjel. Det beste er at ungen synes denne julepresangen er av de beste hen har fått. Fine femåringen.


#24

Fintdethei! sa for siden:

Å herlighet for en tøffing! Jeg er så pysete nedover, og ploger og holder pusten livende redd for å ramle. I går gikk jeg faktisk sidelengs ned en bakke også :knegg:.


#25

Pelen sa for siden:

Fuglekvitter nå på morgenen. :D


#26

My sa for siden:

Sitte her med morgenkaffen og nyte utsikta fra stuevinduet (som jeg aldri blir lei). Jeg har ikke begynt å gå til jobb enda, og det er allerede (nesten) lyst. :hjerter: Vintermørket er på vei til å lette, det er nesten som å få puste igjen.

Og i kveld kommer yngstejenta hjem fra Sverige på vinterferie :hjerter: Ja, og broren hennes også da, som har vært der og besøkt henne i sin vinterferie, men han er jeg jo vant med å ha hjemme. Skal bli godt med komplett familie i ei lita uke! :hjerter:


#27

Myria sa for siden:

Selv om jeg vet at dette er lurevåren så gleder jeg meg over dagevis med plussgrader og snøsmelting.


#28

Polyanna sa for siden:

*Lurevåren". :knegg:

Jeg er latterlig fornøyd med meg selv som HELT SELV har revet et halvt kjøkken og bygd vegg og satt inn dør og alt mulig, med alt det innebærer av løfting og sjauing og powertools, og dermed fått nytt soverom på hytta. :kry:

Skikkelig, skikkelig mestring! Og ikke minst glede over at jeg har trent mye styrke det siste året, for det å buksere ned overskap, med å støtte det på ene skuldra mens man skrur ut skruene fra veggen med den andre armen, er virkelig ikke noe for fiskepuddinger! :tøff:


#29

Input sa for siden:

Selv om det er lurevår, er det unektelig digg at det er lyst når man går til jobb!


#30

Input sa for siden:

Jeg er også veldig pysete. Pleier å ta av meg skiene hvis jeg ikke ser hva som er i bunnen av bakken. :knegg: Men er blitt mye tøffere av å gå med Lillesøster, vil ikke ødelegge hennes mot. Jeg er ikke redd for å ramle, setter meg ned på rumpa rett som det er. Men er veldig redd for å kræsje med noen. Og enkelte går jo på ski som om det står om livet, så plutselig er det en eller annen som skøyter rundt svingen og ikke rekker å flytte seg. :sparke:


#31

Malama sa for siden:

Lurevår, det var et treffende ord

Ja, det er lurevår, men det er deilig. Jeg har lave sko, det er snøfritt* og det er lysere ute.

*)Hauger med snø fra brøyting ligger igjen


#32

Tjorven sa for siden:

Jeg tar gjerne litt lurevår, så lenge det gir meg så mye godfølelse. :nemlig:


#33

Floksa sa for siden:

Vi har også lurevår og jeg nyter den. Plussgrader og snøsmelting er deilig selv om det kommer ny vinter.


#34

Millen sa for siden:

Jeg og.


#35

Kaija sa for siden:

Koselig 2. date i vårsola sammen med jordnær, snill og fin fyr.


#36

Millen sa for siden:

Kaija: :hjerter:

Idag dro jeg fra jobb etter like etter kl.17 og det var lyst og sol!


#37

Syrinx sa for siden:

Menneske. Menneskemøter.
Eg skulle levere noko til ei eg har møtt før, men som eg ikkje kjenner, i dag. Der vart eg invitert på kaffi og det vart halvanna time med fin og interessant samtale om stort og smått. Ei gylden stund, rett og slett. Og eit gyldent menneske.


#38

Polyanna sa for siden:

Zumba med verdens deiligste instruktør og time. Et rom fullt av damer i alle størrelser, aldre, farger og danseskills, og to menn. Han ene tror jeg er i 70-årene, og kan alle koreografiene, gir alt, og synger med på alt der det kan synges med. :hjerter:

Jeg BLIR så glad av det! :elsker:


#39

Ine sa for siden:

:hjerter:


#40

Myria sa for siden:

To timer strømbrudd i går kveld, så vi tente massevis av telys, fant fram sjokolade og kortstokk og spilte Spardame og hadde det kjempekoselig. Vi spiller veldig mye spill ellers også, men det var ekstra hyggelig i går likevel.


#41

Pelen sa for siden:

Yoga to kvartal fra der Herremannen bor så ettersom Pelenmannen var på møte med pizza så passet Herremannen og jeg på å spise middag sammen. :hjerter:


#42

Tjorven sa for siden:

Du skriver så flott om den timen at jeg får lyst til å krysse byen bare for å delta på Zumba. :hjerter:


#43

Polyanna sa for siden:

Jaa! :hjerter: (Det går tog dit, tross alt, så det er vel nesten insentiv i seg selv det, for deg?!)


#44

millact sa for siden:

Fin trening hos fysioterapeut i dag; jeg ble helt svett av styrketreningen.


#45

Strå sa for siden:

Ingen detaljer utenom dette: Vi vant en viktig avstemning.


#46

Floksa sa for siden:

Jeg har funnet rett buss (80E) er på vei dit jeg skal. Har fått låne regnjakke. Og jeg har oppdaget at jeg er 6 dager for tidlig til det morgenmøte jeg har reist for å være med på.
Da kan jeg drikke kaffe og jobbe til neste møte (kl 9) som faktisk er i dag. :lykkelig:
#bondeførstedagpåjobbibyen


#47

Millen sa for siden:

What's not to like: Fredag og Mars!


#48

Katta sa for siden:

Jeg gikk mellom to bygg på jobb idag uten ytterjakke og frøs ikke! Ja jeg vet det sikkert kommer en vinter til før det er over, men nyter lurevåren så lenge den varer.


#49

My sa for siden:

Hele familien med alle fem samlet rundt bordet og fredagstacoen. :enklegleder:


#50

Strå sa for siden:

Nabokatten. Han vet han kan få digg og kos av meg. Da jeg gikk inn stikkveien på vei hjem fra jobb, så spratt han fram, klar for kos. Og det fikk han selvsagt. Som så ofte før. Det er så digg å ha en katt tilgjengelig, helt uten å ha ansvar for katt. Etter avtale med eierne får jeg lov å gi ham litt katttedigg av og til, så det fikk han i dag.


#51

Millen sa for siden:

Miss Saigon på Folketeateret, for en flott forestilling.


#52

Anne sa for siden:

Sol, 12 grader og lunsj med bestevenninne :)


#53

Ine sa for siden:

Sommer linkjole på 70%.

Hyggelig service på kjøpesenter.


#54

Karamell sa for siden:

Det med lurevår er en meme. Fool`s spring, tror jeg et står der. :knegg:#56

Fintdethei! sa for siden:

Jeg fant meg også en sommerkjole til 70% i dag. God følelse!


#57

Ine sa for siden:

Ja!! Åh, lengter til varme sommerkvelder, eller dra og bade i den med bikini under.

Jeg sa til ekspeditør at jeg håpet på like lang sommer som vinter. :fnise:


#58

Millen sa for siden:

Det håper jeg på og, Ine.


#59

Ine sa for siden:

Vi vet jo ihvertfall at det er lov å håpe. :fnise:

Istedenfor at klimaendringene skal lage skogbranner i sør-Europa, håper jeg Istedenfor at de lager en god og lang sommer i Norge, når det først skal være klimaendringer.


#60

Millen sa for siden:

Etter denne lange tunge vinteren trenger vi sol og varme, gjerne med regn på natta med tanke på dyreliv, gårdsbruk, pollen osv.


#61

Ine sa for siden:

Sant, blir spennende å se hvordan denne sommeren blir. Om det blir ekstremvær når det gjelder regn, feks.

Østlandet bruker jo oftest ikke ha så værst somre.


#62

Strå sa for siden:

Sant nok. Likevel skal jeg bruke fem uker på å kjøre nordovertur, inkl tre uker på hytta, før jeg starter på jobb igjen.


#63

Anne sa for siden:

Så langt idag happy for sol, fuglekvitter, kaffe og fordi to interessenter skal se på hytten som er for salg.

Liker denne tråden, viktig å ha fokus på det vi er glade for :jupp:


#64

meisje sa for siden:

Vi hadde sesongavslutning for laget mitt i går kveld, og vi hadde en sånn fin refleksjonssamtale om årets sesong. Jeg syns det er flott å høre på spillerne. Og vi avsluttet med kåringer for laget, og etter det fikk jeg en tale om hvor mye de setter pris på det jeg gjør og en flaske prosecco fra spillerne. :hjerter:


#65

Karamell sa for siden:

Sol og spontan lunsj med venninne.

På fredag var jeg på "skilsmisseparty" og jeg ble glad for at vertinne ble så glad for gavene vi hadde med og ikke minst for spillelisten jeg hadde laget til henne!


#66

Toffskij sa for siden:

Pelikaner i St. James's Park!


#67

løve70 sa for siden:

Nydelig dag på resort i Cancun :hjerter: Sol og varme trengte jeg nå.


#68

Fintdethei! sa for siden:

Trenger du en sekretær? Har headset og er ganske selvgående…


#69

Millen sa for siden:

En dag nærmere helg og påskeferie. :countdown:


#70

Karamell sa for siden:

Hotellunsj og ikke minst pausemat på seminar. :hjerter: Engel glede forkommunalt ansatt som ikke er så godt vant. :knegg:


#71

Strå sa for siden:

Jeg også teller ned og smiler til meg selv.


#72

Input sa for siden:

18 dager hvis du har ferie fra lørdag.


#73

Tjorven sa for siden:

Sneakers på føttene på vei til jobb. :lykkelig:


#74

Malama sa for siden:

Ikke mer? Panikken tar meg. Regner du arbeidsdager nå? Talling på kalenderen sier nei. Jeg har et årsoppgjør som skal til revisor innen 15.3, det er greit nok, men jeg har også 9 kunder som skal ha rapport pr januar og februar innen påskeferien (Og ja, jeg regner påskeferie fra fredag 22. mars kl 16)

Jeg tror derved vi trygt kan måtte si at nei, gårsdagen ar IKKE sesongens siste overtidsdag.

Jeg gleder meg storlig til påskeferien altså, den er det skinnende lyset i enden av tunellen, starten på året er tungt med mye overtid , og i mars kommer våren og virkeligheten tilbake, men au, 18 dager og 4 av dem er helg, og egentlig skal de rapportene helst ut i løpet av torsdagen.

Bare å brette opp ermene og få det regnskapet for 2023 ferdig så jeg kan ta fatt på de mange 2024-tallene da mao.


#75

Pelen sa for siden:

Hyttekontor. :glis:


#76

Input sa for siden:

Teller dager, ikke arbeidsdager. Vi har nedtelling til bursdag, nemlig. :knegg:


#77

millact sa for siden:

Mindre snø og is i Oslo enn forrige helg og hyggelig middag i går.


#78

Malama sa for siden:

Slike nedtelling er kjenner jeg til.

Ingen aktive slike nå, de to som teller ned har i desember og februar, jeg og mannen har sluttet å glede oss sånn til bursdag, dog har det hendt at jeg har hatt nedtelling til hans fordi det betydde feriestart, menbibpr jobber jeg en uke lenger

Men, åhh, jeg gleder meg til påskeferien. Må bare få unna veldig mye jobb først.


#79

Pelen sa for siden:

At søsteren min har fått svar at kul i brystet er ufarlig (men bør opereres ut, på lik linje som hos meg).


#80

My sa for siden:

Jeg var invitert til sønnens VGS for å snakke om jobben min i en programfagklasse (ikke hans klasse). Guttungen hadde undervisning i klasserommet vegg-i-vegg, med vindu mellom, og han vinket entusiastisk da han så meg gjennom vinduet, og kom bort og snakket i pausen. :hjerter: Uten å være flau. Kompisene hans kom også og sa hei. Fine, trygge ungdommene. :elsker:


#81

Millen sa for siden:

Teller ikke med helger. :)


#82

My sa for siden:

Ferdig med to stressende arbeidsoppgaver som har hengt over meg en stund. Nå er det bare litt etterarbeid, også ta fatt på litt mindre stressende greier.

Ja, og sol.


#83

Anne sa for siden:

Hjemmekontor, fuglekvitter og middag med venninne senere :)


#84

Nextlife sa for siden:

For en mnds tid siden skulle jeg avkalke kaddemaskinen og han klikket totalt, gikk i stå og kom med feilmeldingersom ikke fins i manualen.Jeg har gått å skulet stygt på den siden, men i dag tok jeg mot til meg og googlet og fant ut av hvordan få den til å virke igjen. :hyper:


#85

Pelen sa for siden:

Jeg brukte lang tid på å skjønne hva en kaddemaskin var, jeg til og med googlet det. :humre: Det gjorde meg litt glad. :D


#86

Malama sa for siden:

Skatteoppgjøret kom. Jeg har vennet meg til at "alle andre" får det før meg, men i dag har det tikket inn melding til både meg og mannen om litt penger tilgode, så fine greier, det blir kjekt det.

Jeg evner nemlig å bli merkelig utålmodig når det dukker opp trådder om "har du fått skatteoppgjøret enda" og jeg må svare nei, flere ganger.

Jeg gikk litt på liminnen da vg skrev "denne uken kommer det" og tenkte "Denne uken, ja da, sak jeg da klare å vente til fredag uten å bli utålmodig" elt til jeg selvsagt innså at det var "fra torsdag denne uken og fremover" og da tenkte jeg at mitt kommer vel kanskje til påske da. Fast bestemt på å ikke bli utålmodig var jeg nå uansett innom skatteetaten i går så da sjekket jeg den personlige siden også, uten at der var noe. Men så tikket det inn en mail idag

Men mest av alt er jeg glad for: Fredag. Sol. Nydelige meldinger også for helgen
en sønn på skitur, håper han har en flott dag.

Bare ca 3 tiemer til med jobb så er det HELG


#87

Strå sa for siden:

Jeg leste "køddemaskinen" og lurte på ka i helsikes nå da. Pelen satt meg på rett spor. Og jeg lo og lo og lo nesten på meg. :rofl:


#88

Millen sa for siden:

Fedag og sol! og etterhvert vin.#90

Syrinx sa for siden:

Fått fjerna taket på utestova, det har vore øydelagt og dekt av presenning nokre år. Så no får eg nytt, tett tak og mange gode utestovetimar i vente.


#91

Nextlife sa for siden:

:knegg:
Godt dere fant ut av det.


#92

Anne sa for siden:

Solgt hytte, hatt en lang samtale med søster som bor alt for langt borte, nyvasket hus og fredagsfeeling.


#93

Myria sa for siden:

Fem ekstra barn i huset og det er helt stille. Det er virkelig herlig med store barn. :D

Ja, og så helg og dobbel bursdagsfeiring på søndag.


#94

Millen sa for siden:

Så herlig!


#95

Strå sa for siden:

En god latter forlenger livet, så mange takk.


#96

Nera sa for siden:

Gullmedalje i Nordisk mesterskap i Finland til frøkna og troppen :hjerter:

Hælene til sønnen min, som har slitt med Severs siden før nyttår, og som i liten grad klarer å ta livet med ro, ser ut til å ha begynt å roe seg, dagen før han har time for spesialtilpasning av såler.


#97

Albertine sa for siden:

Eldste, som har tatt bachelor i kulturskolelærer har fått plass på utøvende studier i Kristiansand! :lykkelig: Det var 300 som søkte på 20 plasser, og han var en av to bassister. :jippi:


#98

millact sa for siden:

Gratulerer og velkommen til Sørlandet!


#99

Albertine sa for siden:

Takk! :blomst:


#100

Millen sa for siden:

Kiropraktor, og at mandagen er straks over.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.