Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Anbefal gode kafeer i Oslo

#1

Pelen sa for siden:

Vi er åpne for alt. Utgangspunktet er lørdagslunsjer og det er stort pluss for behagelige stoler/sofaer og god espresso. Vi ønsker oss litt utvalg å spise og gjerne med litt alternativ som ikke er alt for usunt.


#2

Tjorven sa for siden:

Akkurat nå anbefaler jeg Jimmy's på Grünerløkka til det aller meste. Jeg har spist lunsj der, og har dratt tilbake for middag flere ganger etterpå. Kanskje ikke superbehagelige stoler, men det er noen sofaplasser også (mener jeg).

Jeg blir jo sjarmert av at eieren går rundt og småskravler med alle som vil prate.


#3

Addison sa for siden:

Jeg liker godt Grains på Majorstua for lørdagslunsj. De har galettes (franske pannekaker med salt fyll :nam:) og crêpes, påsmurt brød/baguetter i ulike varianter og alskens kaker og søtbakst. Vin og øl har de også.


#4

Pepper Lemon sa for siden:

Men ikke behagelige stoler. :mumle:

Kafeer med gode stoler/sofaer synes jeg er vanskelig å finne. Men om lunsj på restaurant kan være et alternativ så synes jeg Frenchie ved Frognerparken er bra.


#5

~TM~ sa for siden:

Litt usikker på stolene, men jeg var en tur på Tullins cafe i fjor høst sammen med gutta i høst etter en tur på historisk museum. Jeg var der veldig ofte da jeg jobbet i Oslo, og tok med gutta primært for å vise dem deres mors gamle vannhull, men det var veldig hyggelig der fremdeles og maten var god.

tullins.no/


#6

C3PO sa for siden:

Takket denne tråden dro jeg på Grains i går med mannen, så dukket datteren opp. Jeg fortalte dem om dere da vi byttet til er større bord - men med dårligere stoler. Galettene vaa gode, men det tok 30 minutter å få dem.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.