Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Dali sa for siden:

Morn! 3 på hytta og 2 hjemme. Så rolig start i dag for meg. Kaffe og avis, så en tur i sola. Tenker jeg rekker enda mer enn det før 18-åringen står opp. :knegg:


#3

Trixie sa for siden:

God morgen.
Har sovet godt, nå venter frokost og trening. Mulig besøke ei venninne. Ellers få planer. Kjæesten kommer hjem fra fjellet idag så kanskje se han.


#4

star sa for siden:

Jeg var pling våken kl.5 i dag også.
Har en plan gor dagen og har gjort unna 2. Skal tusle ned på butikken for et par småting før jeg setter i gang med resten. Og så er det kamp i ettermiddag. Burde bli morsomt.


#5

Blånn sa for siden:

God formiddag! Dagens plan er spilleoppdrag ned korpset. Et av medlemmene gifter seg og vi skal spille utenfor kirka. Fått beskjed om å ta på brodder. :humre:


#6

Appelsin sa for siden:

God morgen! Har løpt ei mil på fjell og nå gjenstår husvask med høy musikk før barna kommer. Eldste kommer hjem også :hjerter:


#7

Pøblis sa for siden:

Har vasket hus og skravlet med mannen og tenkt og tenkt på hva som skal henge hvor på de fortsatt tomme veggene i Nyhuset.
Nå skal jeg besøke yngste og hjelpe henne med storrengjøring i slangeburet. :knegg:


#8

Appelsin sa for siden:

Hver sin lyst, pøblis :lol:


#9

Pøblis sa for siden:

Slangen oppførte seg eksemplarisk - han lå og koste seg på fuktig mose i transportkassen sin på varmt badegulv mens vi ryddet og renset og ordnet opp. Jeg tar ikke på ham - der går grensen. Men fy søren så vakker han er. :elsker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.