Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lineær TV for tiden, samme program i reprise i helgen?

#1

Karamell sa for siden:

Jeg lurer på om det det har vært slik lenge, og jeg ikke har tenkt på det, eller om det er et nytt sparetiltak ved flere kanaler nå at samme program går både i ukedagene og i helgen? Jeg mener ikke fortsettelse som serie eller Farmen og 71 grader Nord, som går flere ganger i uken, men nøyaktig samme program.

Nå i kveld kom først "Spillet" på TV2, det så jeg i går, så jeg byttet til NRK. Det kom Bakemesterskapet, og der hadde jeg alt sett den første episoden som kom i dag. På TV Norge dukket Else opp og også der hadde jeg om ikke sett alt, så observerte jeg at det var samme program som vi (dvs mannen) zappet forbi i uken som gikk. YLVIS sitt program gikk også tidligere i uken.


#2

Myria sa for siden:

Sånn har det da vært i veldig mange år. En del programmer/serier kommer i reprise flere ganger også, noe som er litt irriterende siden dekoderen vår tar opp alle repriser selv om vi har både sett og slettet den aktuelle episoden. Den forrige dekoderen husket hva vi hadde sett og tok ikke opp repriser av episoder som var tatt opp og sett.


#3

Karamell sa for siden:

Hm, jeg mener jeg så nye ting i helgene i høst på NRK og TV2 i alle fall. Jeg har ikke tenkt på at samme program går fredag og lørdag før, slik som Spillet.


#4

-ea- sa for siden:

Har sett det samme som Karamell. Når lørdagskvelden består av repriser fra uka som gikk, så tenker jeg at tv-bransjen er i ganske stor omstilling.


#5

Fintdethei! sa for siden:

Men bakemesterskapet hadde vel ikke blitt sendt på tv før i går, men episodene lå tilgjengelig før?


#6

Elise sa for siden:

Det pleier alltid å gå noe nytt på lørdag kveld på tv2, de var vel litt i limbo i går siden hver gang vi møtes var ferdig og kompani Lauritzen ikke begynner før neste helg.


#7

Høns sa for siden:

Ka, jeg har også reagert på dette. Tenker først og fremst på de som kun ser lineær tv. Det er jo så utrolig kjipt å da få repriser i prime time rett etter programmet er sendt. Kunne man ikke forskjønnet det med et halvår eller noe, eller vist de «nye» reprisene litt tidligere på kvelden eller sent om kvelden en uke dag.


#8

Karamell sa for siden:

Ja, det er et poeng. Så hvorfor begynte ikke KL i går? Skal final være på påskeaften f.eks.?


#9

Elise sa for siden:

Og hvis noen lurer på hva de (tv2) skal sende i kveld på tidspunktene for farmen vanligvis - Spillet! Reprise, selvsagt!

:hehehe:


#10

Karamell sa for siden:

:knegg: Tre dager på rad må til. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.