Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

løve70 sa for siden:

God morgen :)

Tungt å stå opp i dag, sov ikke så godt i natt. Men det er vel bare å komme igang med uka..Ut på tur med hunden - fint å kombinere med første møtet.


#3

Blondie sa for siden:

Litt trøtt stemning ved frokostbordet her også, etter at vi alle hadde fri i forrige uke. Nå er det ingen nåde, jeg er straks ut av døra som sistemann.


#4

Fintdethei! sa for siden:

Tung mandag her også. Mindre trafikk på veien er eneste gleden jeg får av at det er vinterferie.


#5

Sissel sa for siden:

God morgen! Er på kontoret, er ikke så mange her i dag. Flere har vinterferie, og noen er som vanlig på hjemmekontor. Det er meldt sol og strålende vær hele dagen her i dag, herlig nå når det nærmer seg vår.

Våknet halv 4 i natt, og lå våken minst en time, men da tror jeg at jeg duppet av litt igjen.


#6

Tjorven sa for siden:

:lykkelig:

Noen dager vinterferie i forrige uke, og i dag kjente jeg virkelig på at det går mot lysere tider. Det var ikke lenger mørkt da jeg gikk til t-banen. Og, ikke minst, isen på gangstien gjennom bakgården er nesten borte, slik at man ikke trenger å forflytte seg med lemmer og bein som innsats. Bakgården har vært nesten ufremkommelig i et par måneder nå. Jeg må jo belage meg på at det kommer til å komme mer snø i år også. Men det er lov til å håpe at det aller verste er over.


#7

polarjenta sa for siden:

Man kan nesten bli lurt til å tro at våren nærmer seg her også, men det kommer nok noen snøfall i mars og sikkert april også.

Ungene har vinterferie og jeg slapp vekking, det gjorde ingenting.


#8

Stompa sa for siden:

Vinterferie her også, men det blir jobbing hele uka med vurdering. Har fått unna litt på morran; nå trener jeg før frisør, og så blir det ei ny jobbeøkt.

Planlegger å ha vekkerklokka på vanlig tid hele uka, for å si det sånn. :nemlig:


#9

star sa for siden:

Vinterferie her også. Måtte inn å slå av vekkinga til yngste for den hadde han glemt å slå av for jeg orka ikke høre på den. Han hørte dem ikke.


#10

Nenne sa for siden:

Ikke vinterferie denne uka heller. Her er det jobbing som normalt. Jeg har i stedet startet nedtelling til påske.

Et avbrekk i alt gråværet i dag med strålende sol utenfor kontorvinduet. Det gjør godt. :)


#11

star sa for siden:

Jeg har ikke vinterferie altså, bare vanlig fridag. Så påskenedtelling her også. Da blir det jo nesten en uke.


#12

tink sa for siden:

Hyttekontor her. Har skysset unger og mann i bakken, ladet bilen og småhandlet litt. Nå er det på tide å gjøre noen timers innsats med jobb.


#13

Frøy sa for siden:

Vinterferieuke her også, men alle i familien er på jobb, 15 åringen tvinger seg med på faren sin arbeidsplass så snart hun har fri.
Så det er lite som minner om ferie her annet enn en og annen snap fra folk på ferie som er i bakker med strålende føre og sol fra klar himmel.


#14

Fersken sa for siden:

Ungene har vinterferie så jeg rømmer til kontoret hver dag denne uken.

Det var overraskende mye folk i kantina i dag med tanke på at det er vinterferie.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.