Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Et sausespørsmål (kalkun) Haster!

#1

Myrsnipa sa for siden:

Nå står kalkunen i ovenen, inspirert av den store kalkuntråden. Den er stuffet med alskens gode greier, har smørblanding med sitron/mandarinskall under huden og ligger i stekepose med grønnsaker.

Mitt store spørsmål er:

skal jeg bruke denne kraften som danner seg i stekeposen til sausen?
skal jeg steke og koke på innmaten og heller bruke den kraften?
eller en kombinasjon av de to??


#2

Myrsnipa sa for siden:

Og så håper jeg ikke man skal spise stuffingen? Jeg lagde med bacon, loff og sopp og greier. Skal man ta den ut før man begynner å skjære i pip-pipen?


#3

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg bruker en blanding av de to.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.