Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

God, klassisk koldtbordcatering i Oslo?

#1

Tallulah sa for siden:

Vi skal samle familien, og med dem kommer det mange hensyn jeg gjerne vil ta så alle får en fin opplevelse. Kan noen anbefale en god cateringleverandør der man kan få klassikerne; roastbeef, reker, karbonader o.l. uten at de er forsøkt modernisert med hvitløk, urter og andre moderniteter, samtidig så må en del være glutenfritt og melkefritt, samt gjerne også noe litt sprekere ala spansk tapas. Godt brød har jeg aldri opplevd at catering leverer, så det fikser jeg selv.

Tips? :vilha:



#3

Benzo sa for siden:

Har også hørt mye bra om Mortens kro, men ikke bestilt derfra selv. Vi bruker Matspecialen på jobb, og de leverer i hvert fall godt klassisk koldtbord.


#4

Bluen sa for siden:

Vi hadde snitter fra Mortens Kro (ikke catering, men på restauranten) i minnestunden for pappa. Må innrømme at jeg egentlig ikke syntes de utmerket seg. Til konfirmasjonene har vi bestilt koldtbord fra Gunnar Ruud. Det var helt OK (men jeg innser at det nok skal litt til å gjøre inntrykk på meg på denne fronten, for jeg er egentlig ikke så glad i sånn mat). De hadde også noen mer moderne (tapas)retter på menyen.


#5

safran sa for siden:

Jeg så Strøm-Larsen har dette på sin meny, men har ikke prøvd den selv.


#6

Molly sa for siden:

Haakon Tærud har fantastisk mat på Paviljongen. Jeg har ikke testet catering fra dem, men er fristet: www.haakontaerud.no/menus


#7

GinaK sa for siden:

Tærud her også. Vi har brukt de alle ganger vi har bestilt mat. Store rause porsjoner og masse skryt.
Har også brukt de på jobben min. Koldtbord. Du kan endre på det meste i menypakkene.


#8

Xian sa for siden:

Jeg bruker Gunnar Ruud på Kampen mye gjennom jobb, og synes de oppfyller kriteriene du nevner, og vel så det. Særdeles hyggelig bedrift å forholde seg til også.


#9

nokon sa for siden:

Fekk catering derifrå ved ein anledning og det var veldig bra!


#10

Tallulah sa for siden:

Takk for mange gode tips! Jeg skal se igjennom menyene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.