Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvisomatte dere hadde småbarn og skulle leie hytte på fjellet...

#1

Drømmedama sa for siden:

hvilke leker hadde dere ønsket det skulle være på hytta? Andre tips? Vi skal leie ut vår nye hytte i noen dager, barnefamilier har bestilt, vil gjerne ha noen leker der i en kurv til dem og fremtidige gjester.


#2

Lille meg sa for siden:

Duplo og Lego. En babystol til å sette ved bordet når man spiser, for eksempel Antilop. Reiseseng hadde nok også vært lurt.


#3

Elise sa for siden:

Duplo og lego ja, en dukke og noen lekebiler. Og hvis du vil ha enda litt, kanskje litt spill og tegnesaker.


#4

Drømmedama sa for siden:

Takk, Lille meg. Har fått tak i den Ikea-stolen, reiseseng er sikkert lurt ja. Duplo står på listen min, synes det er vanskeligere med Lego, hva slags Lego vil barna ha tro?


#5

Spoon sa for siden:

Tegnesaker.

Togbane? Spørs litt på plass da


#6

Drømmedama sa for siden:

Takk! Selvsagt, at det går an.... Det er så rart, har liksom glemt alt, skulle ikke tro jeg hadde fire små selv for noen år siden.


#7

Drømmedama sa for siden:

Åååå - togbane, Briotog, er det fremdeles en greie?


#8

Spoon sa for siden:

IKEA har vel også noe som funker? Lenge siden vi har hatt sånt i bruk, men vi hadde togbane på hytta når jentene var små. Og dyr, Schleich :hjerter:


#9

Marla Singer sa for siden:

Så fint at du tenker på det! Tegnesaker hadde vært fint, et spill, og kanskje noen byggeklosser av noe slag? Jeg hadde riktignok ikke forventet noe av det.


#10

Magica sa for siden:

Det er jo veldig greit med sånt som kan vaskes, duplo, lego og dyr som nevnt her. Tror man kommer langt med det! Og gjerne noen bøker, tror det kan skaffes svært billig brukt hvis du ikke har noe selv.


#11

Millen sa for siden:

Puslespill


#12

Input sa for siden:

Briotog og Lego, ja. Du kjøper bare brukt på Finn.


#13

Bokormen sa for siden:

Da vi leide ferieleilighet i fjor var minsteniesen min i ekstase over tegnesaker og noen puslespill som lå der. :) Jeg tror bare at det var noe "nytt" gjorde det spennede. Magnetbyggesaker (de heter sikkert ikke det) og klassisk lego kan en få mye av på Finn for en rimelig penge.


#14

Madicken sa for siden:

Et par brettspill som egner seg for de aller minste (og de litt eldre). Puslespill og tegnesaker (som lett lar seg fjerne fra uønskede steder).


#15

Snippa sa for siden:

Jeg ville sagt noen brettspill, tegnesaker, dukke, koppestell og noen biler. Gjerne duplo/lego, men det blir lett litt dyrt. De har mange fine sett med kjøkkengreier, togbane, byggeklosser osv på ikea som ikke koster så mye. Det har vi lagt på hytta. Mest populært der er forresten en tavle fra ikea til kritt + tegnepapirrull på toppen.


#16

Input sa for siden:

Enig! Lillesøster (snart 4 år) er veldig glad i Se hva jeg kan, som vi har på hytta hos besteforeldrene.


#17

Blå sa for siden:

Jeg ville blitt glad om der var noen enkle spill.

Selv har vi en stor pose med byggeklosser i tre (kjøpt for 50 kr på en bruktbutikk) og de er veldig populære. Ellers er der tegnesaker, brettspill og bøker. Og en ganske stor samling med DVDer. Også kanskje litt greit på kvelden med trette barn.

Vi skal leie ut hytten vår til en småbarnsfamilie helgen som kommer, så da satser jeg på litt tilbakemeldinger om hva som har fungert.


#18

polarjenta sa for siden:

Som de andre sier lego og duplo, noen spill og tegnesaker.


#19

Charlie sa for siden:

Ville likt det flere andre sier. Duplo, tegnesaker. Yatzy og kort.

Bamser, dokker osv. ville jeg tenkt er litt hygienisk utfordrende om mange ukjente skal innom dem. Duplo kan man kjøre i maskinen om så er.

Vi ender oftest med yatzy og kort for vår del.


#20

polarjenta sa for siden:

Jeg ville tenkt at evt gjester har med favorittdukka eller bamsen. Da vi reiste på ferie hadde guttene meg seg endel småleker som småbiler og figurer, så derfor tenker jeg det er fint med lego og spill.


#21

My sa for siden:

I tillegg til det andre som er nevnt her ville jeg også vurdert noe enkelt å holde på med utendørs. Siden det er en fjellhytte har gjerne folk med seg eget av sånt som ski og turutstyr etc, men det kan også være greit med noe enkelt ungene kan holde på med rett utenfor hytteveggene. Noen små bøtter og spader, en ball, og noen rumpeakebrett e.l.


#22

millact sa for siden:

Enig med My, noe til utebruk.


#23

Katta sa for siden:

Da vi hadde unger på den alderen (og vi hadde tette unger), var det viktige enkel matlaging, barnestoler og barnesenger. Alt annet var bonus. Av bonus på fjellet tror jeg akebrett og uteleker er viktigst. Kanskje yatsi… ei blokk og noen fargestifter… tja… kanskje litt duplo. Togbane… men da er vi over på virkelig bonus. Men sånt som lett pakkes i bil tok vi glatt med selv. Det viktigste er at det er lett å lage mat og legge ned unger.


#24

veobra sa for siden:

Jeg ville som andre foretrukket noe som kan vaskes enkelt, ikke dukker og bamser, og gjerne noe til enkel utebruk. Byggeklosser av noe slag, et spill, sånne skihoppere til utebruk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.