Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Menn med lakkerte negler

#1

him sa for siden:

Har sett en god del menn med lakkerte negler. Både tånegler (instagram, svømmehall) og fingernegler (vanlig dagligliv. Hendene er som regel synlig på de fleste - i alle fall nå er vottene for det meste av)

(Føler jeg må presisere. Det er SELVSAGT helt ok at menn lakkerer neglene sine) Det jeg lurer på er: Er dette trendy? Noe ala, Lucas Braathen er kul og lakket neglene, så da gjør jeg det også. Eller har det en betydning ala palestinaskjerf (= jeg støtter palestina), bomsmerket eller stjernetegn?


#2

Elise sa for siden:

Skal det stå tånegler? :humre:


#3

Karamell sa for siden:

:knegg:

Jeg tror det er mote hos enkelte?


#4

Che sa for siden:

Jeg er ikke helt oppe og nikker på trender, men har og inntrykk av at det er trendy for menn, ja. - og noen menn har bare døtre i småskolealder som insisterer på manikyr. (Som min kollega som var på møte med flere aktører hvor han plutselig innså at hadde negler med ulik farge på hver finger.)


#5

Blondie sa for siden:

På videregående har det vært en trend litt av og på i ti år, minst. Jeg har ikke lagt merke til noe spesielt mer nå, men sånt går vel gjerne i loop.


#6

Magica sa for siden:

Stemmer bra, han ene sønnen min har hatt på litt (svart) lakk i alle fall opp igjennom. Han er 21 nå.


#7

him sa for siden:

Ja :lol: Det er noe med den autokorrekten på mobil altså ... Tånegler? Nei, det vil vi ikke skrive om. Nope, no, njet. For min del går det nok på at jeg er flere plasser med unge personer (diverse grunner) enn tidligere, så jeg ser det på en annen måte. Og så har det kanskje blitt en bredere aldergruppe. Jeg må innrømme at jeg ble veldig overrasket da jeg så en mann (som jeg vet er 5 år yngre enn meg) ha lakkerte tånegler.

#8

-ea- sa for siden:

Når er man i posisjon til å se tånegler på menn, nå på vinteren? :gruble: :hehey:


#9

Pøblis sa for siden:

Det er helt vanlig blant de unge - jeg ser det hele tiden, på jobb og i en fritidsaktivitet jeg har.


#10

him sa for siden:

I svømmehallen! Beklager å måtte skuffe deg, you dirty girl! :lol:

#11

Blånn sa for siden:

Min mellomste bruker rød eller svart neglelakk dann og vann. Ofte sammen med nagler og svart sminke. Jeg fikk bilde fra eldste i går med glitterneglelakk. Han jobber i barnehage og barna der trodde ikke han turte. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.