Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

star sa for siden:

Endelig fredag. Hadde plan om tidlig buss, men det gikk ikke. Skulle ønske hodet var litt mer samarbeidsvillig. Litt dårlig spiral når jeg er så sliten at jeg ikke orker å gjøre mottiltak.
Nydelig vær ute da.


#3

scilla sa for siden:

Beste dagen i uka:gladspøkels:
Først jobbehelg og så på tur med fine venninner på søndag etter vakt. Deilig gulrot å ha, det!


#4

Blondie sa for siden:

Hurra for Kvinnedagen! :protest:

Jeg skal til logoped og så skal jeg hvile. Stemmen min vil ikke utføre jobben sin, så jeg er benket i noen uker. Det er overraskende slitsomt.


#5

millact sa for siden:

Nydelig vær! Kaffe i koppen, straks tannlege.


#6

Fintdethei! sa for siden:

Nydelig vær og kaffe i koppen her også. Har med turklær i bilen, så om motivasjonen holder blir det en liten fjelltur etter jobb.


#7

Blå sa for siden:

Gratulerer med dagen.

Og trøsteklem til Blondie. :klemmer:

Det er vår i Bergen. Det er 8. mars og det er fredag. Jeg skal ha en fin arbeidsdag, så skal jeg gå i tog og så skal mannen og jeg ha en skikkelig fin middag hjemme bare vi to. Jeg var bortreist med jobb forrige helg, så det fortjener vi. :lykkelig:


#8

Martis sa for siden:

Gratulerer med dagen!

Ungdommen har prøvemuntlig i dag, så han var litt småstressa når jeg leverte han på skolen. Planen er egentlig fjellet, men jeg tror piffen er gått ut av de fleste i familien og kanskje vi bare blir hjemme.


#9

Fersken sa for siden:

Endelig fredag, men ingen hvile i helgen. Det er den store seminarhelgen med korpset med siste finpuss så vi blir klar til NM neste helg.


#10

Blånn sa for siden:

Fredag! Snart helg! Sol og småsko!


#11

Syrinx sa for siden:

Eg sit i solveggen med ein kopp nybrygga kaffi og ein Sjokoladeklem. Prøver å puste.

Det er meldt fint her framover, så eg nytter høvet til å tømme utestova, demontere taket og forhåpentligvis få lagt nytt tak, vaska og møblert i løpet av helga.


#12

star sa for siden:

2,5 time igjen, men her har sola forsvunnet.


#13

Nenne sa for siden:

Både dattera og jeg har funnet frem de røde strømpene i dag og har snappa hverandre med dokumentasjon. :hjerter:

Jeg er klar for helg med avslapning og kos. Jeg sniker meg unna et middagsselskap som mannens Rotary-lag inviterer til i kveld. Jeg har fått velsignelse av mannen altså, jeg hadde blitt med om han syntes det var stusselig å gå aleine, men jeg fikk fri og har hele kvelden for meg selv! :D


#14

Maverick sa for siden:

Tror jeg kanskje hadde vært mer begeistra for fredag i dag om jeg ikke hadde måttet på jobb kl 04.30 i morra. :mumle:


#15

Addison sa for siden:

Gratulerer med dagen!
Spennende med NM Fersken! :heia: Jeg skal høre på noen lokale korps på søndag på RM, bl.a. ett av toppkorpsene som spiller samme stykket vi spilte i vårt NM (vi vant!! :jippi:). Blir gøy å høre en annen versjon. I kveld er det medlemsmøte og sosial samling med korpset, i morgen kammermusikkseminar, det blir artig å spille noe helt annet.


#16

star sa for siden:

Ikke den beste bussturen hjem akkurat.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.