Fra oppskriften, først kjeks/smør i bunn, i kjøleskapet, så osteblanding i kjøleskap i 4-6 timer, og så gelelokk på toppen, til det stivner.
Vi har nå fått på osteblandingen og satt den i kjøleskapet, bare 4 timer før selskapet. Hvordan kan jeg korte ned siste del av kakelagingen, slik at den blir ferdig til 17?
Sette den i fryseren nå? Hvor lenge?
Satse på at det er ok å legge på lokket før det har gått 4 timer?
Hva med gelelokket, kan jeg gjøre noe for å korte ned tiden det tar før det stivner?
Hiv kaka i fryseren en halvtimestid, så er den stiv nok til å ta på gele. Hell geleen forsiktig slik at du ikke får hull i overflaten. Geleen kan også settes i fryser. Blir den for stiv er det bare å dyppe den i et varmt vannbad til du får ønsket konsistens.
Du kan godt sette kaka i fryseren et kvarters tid etter geleen er lagt på, for å booste kulden, så setter du den i kjøleskapet til den skal serveres