Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

løve70 sa for siden:

God morgen :)

Så var det mandag igjen. Litt ekstra trøtt i dag pga forrige ukes Mexico tur. Det har allikevel gått over all forventning mtp hvor mye jeg pleier å slite med jetlag.

Snart igang med nytt møtemaraton. Det blir to heftige uker inn mot påske ser jeg.


#3

Fintdethei! sa for siden:

Jeg er helt klar på at vi trenger en dag mellom lørdag og søndag.


#4

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg har trent styrke før jobb. Deilig å være ferdig. Nå venter jeg på t-banen.


#5

Tjorven sa for siden:

I dag skal vi ha seksjonssamling. Egentlig skulle vi vært i Bergen, og da hadde jeg sovet på nettogevinst i natt. Men det ble flyttet til Oslo, og det gjorde logistikken litt lettere.

I dag skal min far legge flis over kjøkkenbenken vår. Pappa er pensjonert murer/murerlærer, og dette er hans 50-årspresang til mannen lin. Jeg tror det kommer til å bli kjempefint. Og enda et lite skritt i retning av å gjøre leiligheten klar for salg.


#6

Blondie sa for siden:

Jeg ligger på sofaen, er sykmeldt og det trengs. Spiste frokost med familien, nå leser jeg før jeg skal til spesialist litt senere. Spennende liv.


#7

star sa for siden:

Da har jeg søkt nye såler og har fysio om halvannen time. Skal prøve å få gjort et par ting før det.


#8

Nenne sa for siden:

På kontoret, men sliten. Det ble dårlig søvn i natt på grunn av en veldig bråkete mann. :sukk: Det er skikkelig dårlig start på uka.

Det blir travel uke, men jeg legger inn hjemmekontor på fredag for å få det litt roligere der. Helga blir travel også, så det trenger jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.