Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjemmelagede hamburgere

#1

Nabojenta sa for siden:

Jeg har karbonadedeig og kjøttdeig, men hva bør jeg blande i for å få en perfekt smak i burgerne?


#2

Veronal sa for siden:

Vi blandet med jalapenos, løk, hvitløk, paprika og diverse krydder.



#4

Dixie Diner sa for siden:

Jeg har eksperimentert mye med hamburgere, og har prøvd med feks. en pakke tacokrydder i kjøttdeigen. Ble kjempegodt. Men det aller beste jeg noensinne prøvde var å blande en pakke Greek Wrap-marinade direkte i kjøttdeigen sammen med et egg, og lage 4 gode burgere av det. Serverte med båtpoteter og den hvitløkssausen som følger med. Himmelsk!! Min mann spiste som om han aldri hadde sett mat før.


#5

Nabojenta sa for siden:

Åh, det hørtes godt ut. Det må jeg prøve neste gang.

I kveld hadde jeg i to egg, litt brødrasp, 1 ss melk, og masse forskjellig krydder: chilli, paprika, aromat,salt, pepper og mye annet.


#6

Karamell sa for siden:

Jeg bruker ett egg og ulike krydder alt ettersom jeg føler for det. Løk innimellom. Jeg liker kapers inni, men det gjør ikke mannen.


#7

Hyacinth sa for siden:

Jeg bruker mye forskjellig, men alltid sennep og hakket sylteagurk.


#8

Kaktus sa for siden:

Jeg har oppi revet ost. Blir utrolig deilige og saftige burgere da.


#9

Snippa sa for siden:

Jeg har alltid hakket løk, rødbet og sylteagurk, i tillegg til krydder, potetmel og evt ost.


#10

Ivrig sa for siden:

Mine er med bifteki-krydder, hakket løk, hvitløk, kapers, brødsmuler, egg og tomatpure


#11

Pasta sa for siden:

Masse krydder (varierer alltid), ett egg og revet ost.


#12

Lionking sa for siden:

Jeg har prøvd mange forskjellige oppskrifter, men har etter hvert landet pånoe så enkelt som å blande i Jensen's choice knust hvidløk og chilli. Glasset selges i de fleste butikker, og iallefall på meny. En teskje er nok - unless you like it hot. Dessuten kaster jeg i et egg for at deigen skal holde sammen.


#13

Strå sa for siden:

Finhakket løk og chilli, en-to revne, kokte poteter, knust kapers, krydder etter lyst og følelse (men ALDRI blandingskrydder) og egg eller fløte eller vann.

Tilbehøret er Strå sin hjemmelagde remulade:
1 beger lettrømme
1/2 finhakket løk
1 neve finhakket sylteagurk
1 ss knust kapers
2 ss majones
noe sennep

Yummi.


#14

Arona sa for siden:

Har også brukt div krydderblandinger, både til kjøtt og til dip og dressinger. Fungerer godt det.

Synes egentlig hamburgere skal være mest mulig saftig kjøtt, så jeg har aldri i egg, melk og annet sånt. Og jeg rører minst mulig, så deigen ikke blir seig.

Jeg har også iblant bare delt en hel pakke karbonadedeig i to uten å røre i det hele tatt, og stekt to store firkantede "burgere", og bare krydret "utenpå". Også smaskens, og veldig saftig og godt.


#15

Pelikan sa for siden:

Jeg har alltid i vann ispedd med buljong i karbonadedeigen/kjøttdeigen.


#16

Hjertensfryd sa for siden:

Lagde her i går og hadde oppi, 1 fedd kvitløk, 2 sjalottløk, grønn chili, salt, pepper og egg.

Blei innmari gode


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.