Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

star sa for siden:

Har på følelsen at at jeg skal noe i dag, annet enn jobb, men ifølge kalendere så et det ikke noe.
Må bare minne på guttungen på hans avtale.


#3

Millen sa for siden:

Morn. En dag nærmere helg og påskeferie.


#4

Fintdethei! sa for siden:

Veldig glad mandagen er overstått. Nå er vi i gang. Jeg har sovet ganske godt i natt også, selv om jeg våknet veldig tidlig. Nå hører jeg sirener utenfor, de stengte nettopp tunnelen på innfartsåren til byen. Jeg er vel installert på kontoret og kan takke min indre grytidlige vekkerklokke for at jeg allerede er plassert på kontoret.


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg har egentlig ingen møter i dag, og det er særdeles uvanlig, for å si det mildt. Men ting pleier å skje, så vi får se hva dagen bringer. Planen er å ta en kort arbeidsdag, og så trene.

Min far holder på å legge flis over kjøkkenbenken vår. I går gikk det slett ikke like fort som han hadde håpet, så kjøkkenet vårt er ubrukelig. Men han mener at mye skal komme på plass i dag. Så blir det fuging i morgen, og da har vi kanskje kjøkken på torsdag. Men det ordner seg uansett.


#6

løve70 sa for siden:

God morgen!
Igang med møter, etterhvert skal jeg løpe til jobb. I kveld skal jeg treffe noen venninner. Alltid koselig :hjerter:


#7

Sissel sa for siden:

Jeg er på kontoret i dag. Endelig mer eller mindre frisk. Var helt nede for telling i forrige uke. . Et møte i dag, ellers tid til å gjøre ting som har hopet seg opp. :)

Sol og fint ute, herlig med vår.


#8

Nenne sa for siden:

Jeg er på kontoret, men bare halve dagen. Så drar jeg i retning Trondheim. Jeg rekker å hilse på favorittdattera i dag, så det blir koselig.

Konferanse i morgen. Lang dag, så jeg håper det er spennende og nyttig.


#9

Blondie sa for siden:

Jeg er hjemme på sofaen, planen for dagen er en lengre tur med voffsen.


#10

Eia sa for siden:

Morn. Nok en ny mulighet for potensiell stor samarbeidspartner har meldt seg på jobben. Med erfaringer fra tre! ganger der mulighetene glapp (av ulike årsaker), er vi beherskede optimister. Men utviklingsgenene til mine medarbeidere er vekket, og vi jobber under mottoet "gøy så lenge det varer". :knegg:


#11

Blå sa for siden:

Jeg er på kontoret og nå har det tippet over fra deilig småstresset, til alt for mye å gjøre. Så jeg sliter litt. Men, kan ikke gjøre så mye annet enn å starte på toppen av listen og komme så langt som jeg klarer.

Møte i ettermiddag og jeg har "ny" bluse og bukse etter en heldig Fretextur i helgen og føler meg fresh og fin. Det er jo noe.


#12

007 sa for siden:

God morgen.
Travel dag med praksisbesøk hos elever. Kjekt å få se dem i aksjon og ikke bare på skolen. Alle som har søkt har vært eller skal på intervju til læreplass, så vi (eller de da, men litt meg også) går spennende tider i møte. :tvitvi:


#13

Dali sa for siden:

Morn fra hjemmejobb. Ute graves det til fiber for oss. Og inne sitter jeg og krangler med ryggen på dårlig tilpasset arbeidsbord. Får saltilpasser til stallen i dag, så da ligger det an til å få brukt litt penger.


#14

tink sa for siden:

Endelig på plass på kontoret etter passbestillingstime i feil bydel. Løvstakktunnelen var stengt, så jeg fikk en ekstra runde sammen med en haug andre bilister.


#15

celebelen sa for siden:

Jeg er på hjemmekontor i dag, og har vært i gang et par timer. Drømte om en dag helt alene, men Ville ble syk og er også hjemme.


#16

ingling sa for siden:

Jeg drømmer også om en dag helt aleine hjemme. :humre: Det er temmelig usannsynlig dessverre. Hjemmekontor her også, forbereder diverse presentasjoner mot slutten av uken og puster litt.


#17

Sissel sa for siden:

Jeg får faktisk ganske mange dager alene på hjemmekontor, det er helt magisk. :)


#18

ingling sa for siden:

Ja, gni det inn. :knegg:


#19

Sissel sa for siden:

:knegg: :knegg: Sorry.


#20

millact sa for siden:

Vi får ikke ha hjemmekontor; men vi gir oss ikke.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.