Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ringer på tærne? Vad tycks?

#1

him sa for siden:

Selv tenket jeg automatisk: ekte, gamle (naturlig følge av ekte) hippier. Det var moderne samtidig som lsd, yoga og "all you need is love". Eller? Er det blitt litt trendy igjen?


#2

Palmen sa for siden:

Hahaha du stiller mange rare spørsmål, him. :knegg:

Jeg har ingen formening om ringer på tærne. Det tror jeg aldri jeg har sett.


#3

007 sa for siden:

Eneste formening jeg har om ringer på tærne er at det må være ubehagelig.


#4

Anne C sa for siden:

Jeg synes det er fint på mange, men jeg hadde ikke gått med det selv.


#5

Lhi-My sa for siden:

Jeg synes ikke ringer er fint verken på fingre, tær, menn eller kvinner. Jeg liker ikke smykker.


#6

Malama sa for siden:

Det var min tanke også


#7

Effie sa for siden:

Tenker samme som deg. Hadde tåring då eg var ung og fresh og hadde føtter som kunne visast fram.

Har ikkje observert tåring på veldig lenge.


#8

Karamell sa for siden:

Kunne ikke tenkt meg det selv, men whatever floats your boat.


#9

Inagh sa for siden:

Jeg har aldri sett noen med ringer på tærne, men min første tanke var :skremt: - det må da være veldig ubehagelig, og dessuten liker jeg ikke ringer pr def.


#10

Nenne sa for siden:

Jeg tenker på Friends-Phoebe som pyntet tærne med ringer for det var det eneste massasjeklientene så.

Ja, også at det må være ubehagelig å gå med.


#11

Blondie sa for siden:

Jeg husker søsteren min hadde det i ungdommen, ellers har jeg vel reflektert lite over det. Det er jo ikke så veldig synlig for andre heller.

Hva som er ekte hippiestil vet jeg egentlig ikke om jeg har kontroll på?


#12

Syrinx sa for siden:

Om eg skulle slumpe til å sjå nokon med tåringar så hadde eg tenkt you do you og ikkje tolka eller lagt meir i det.


#13

Retz sa for siden:

Har aldri tenkt på det, og ville trolig ikke tenkt noe om det hvis jeg så det heller.

Som gammel hippie er ikke dette noe jeg husker vi gikk med.


#14

Nextlife sa for siden:

Jeg brukte tåring senest sist sommer, i sandalane på låvefest, så det synes jeg er helt fint.


#15

Maverick sa for siden:

Det har røtter fra veldig mye lengre siden enn 68-erme, og har vel vært trendy i noen runder på 2000-tallet også.

Jeg tenker veldig lite om det, egentlig.


#16

Fluke sa for siden:

Jeg syns det er fint, og kunne sikkert brukt det selv. Jeg tenker ikke mye om hva andre gjør av utsmykning sånn egentlig tror jeg (jo, ved tatoveringer i fjeset- da slår noen fordommer inn)


#17

Tjorven sa for siden:

Jeg synes det er fint, og har kjøpt noen. Men det var fryktelig ubehagelig å gå med, så de blir ikke brukt. Nå vet jeg ikke lenger hvor de er.

Jeg er ikke særlig hippie.


#18

Drømmedama sa for siden:

Jeg hadde tåringer da jeg var ung, synes det ser helt fint ut på andre, men jeg er ferdig med det på meg selv.


#19

Madicken sa for siden:

Jeg kjøpte meg en tåring på sydenferie i hine hårde dager, og minnes at det var ubehagelig. Litt søtt, da, med unge, pene og brune tær med en liten sølvring. I dag er det uaktuelt. :knegg:


#20

My sa for siden:

Jeg har aldri hatt det, og har aldri kommet på at det var noe jeg skulle ha. Men jeg bruker ikke ringer på fingrene heller. Tenker umiddelbart at det må være ubehagelig, men man venner seg sikkert til det, på samme måte som sandaler/flipflops som har stropper festet mellom tærne. Og det bruker jeg jo.

Har aldri reflektert over om jeg synes det er fint eller ikke. Kan ikke huske å ha lagt merke til at noen har hatt det en gang, selv om jeg sikkert må ha sett det. :gruble: Om det er trendy eller ikke har jeg heller ingen formening om. Enkelte trender kommer å går så fort at jeg knapt nok rekker å få dem med meg før de er forbi, så det kan sikkert ha vært trendy i mange runder uten at jeg har lagt merke til det. Samme med ankelringer, armbånd og ulike typer halssmykker. Det er noe jeg i svært liten grad tenker over at folk bruker.


#21

Tallulah sa for siden:

Jeg tenker ikke noe mer over det enn over andre måter å pynte seg på. Jeg har det ikke selv fordi jeg har korte små stubber til tær som ikke syns det er noe behagelig.

Det er jo noe noen har pyntet seg med til alle tider, også går det i bølger om det er flere som gjør det.


#22

Bokormen sa for siden:

Tenker sjelden over slike ting på andre. Men jeg synes ikke føttene mine er noe fine, så jeg vil ikke ha fokus på dem. Foretrekker ballerinasko og liknende foran sandaler på sommeren.


#23

venla sa for siden:

Jeg synes det er fint på de som har velstelte og lange tær.

Selv har jeg korte runde tær og fingrer så bruker ikke ringer.


#24

Stompa sa for siden:

Jeg har aldri sett det, men siden tær er noe av det ekleste jeg vet, synes jeg ringer, som trekker oppmerksomhet til dem, høres fullstendig frastøtende ut. :skremt:


#25

Input sa for siden:

Jeg er på samme lag som Stompa. Ønsker meg et forbud mot sandaler og bare tær på jobb. :knegg:


#26

Neket sa for siden:

Enig med de som syns tær er ekle. :knegg: Trenger absolutt ikke noe som trekker oppmerksomheten dit.


#27

nokon sa for siden:

Det lover eg at du skal få sleppe! :nemlig:

Eg klarer ikkje gå med sånne flip-flopper med reim mellom tærne ein gong og ville aldri vurdert å prøve det. Utover det har eg inga meining om kva andre gjer.


#28

Blondie sa for siden:

Litt avsporing, men ok. Dette med at tær er avstøtende og ekkelt, hva bunner det i? Jeg lurer oppriktig, siden jeg hører det nokså ofte. For meg er tærne bare en del av en kropp som alle har, er det fordi de kan lukte vondt? :vetikke:


#29

Neket sa for siden:

Det er bare fordi de er tær. Har ikke noe med lukt å gjøre. Hvertfall ikke for meg. Er ikke rasjonelt, men ekkelt likevel. :knegg:


#30

Blondie sa for siden:

Kjøper det altså, er ikke alltid så rasjonell jeg heller. :knegg:


#31

Stompa sa for siden:

Samme her.


#32

Palmen sa for siden:

For 30 år siden møtte jeg en med sandaler og 6 tær. 6 tær!! På en fot!!! Etter det klarer jeg ikke å se bare tær i sandaler uten å telle tær. Hver. Eneste. Gang.

Ekle tær er ekkelt. Rene tær med velstelte negler og pen neglelakk er akseptabelt.


#33

Che sa for siden:

Jeg hadde en tåring jeg likte godt. Den var en liten blomst og ringen var laget av gummi. Den fikk jeg mye skryt for. - men det er over 20 år siden da… det føles jo litt som om man har på seg sokker med hull i når man har noe rundt tåa


#34

My sa for siden:

Veldig god beskrivelse. :knegg: Jeg har ikke prøvd tåring, men nå kan jeg levende forestille meg hvordan det føles.

#35

liefje sa for siden:

Jeg tror aldri jeg har sett tåringer. For meg holder det med jevnlig pedikyr og fin lakk hvis jeg vil pynte føttene. Hadde forresten et ankelsmykke for mange år siden etter en sydentur. Det kunne jeg vurdert igjen hvis det kom tilbake.


#36

Katta sa for siden:

Au tycks. Jeg har sett det… og ja det kan være pent, men au.


#37

Nenne sa for siden:

Det er ikke bare meg altså?


#38

Pøblis sa for siden:

Jeg har en. Merker ikke at den er på, sølvbånd rundt peketå. Liker å gå barbeint og steller føttene så de ser pene ut.


#39

vixen sa for siden:

Jeg hadde både tåring og ankelsmykke i min ungdom. Kjente ikke ringen altså. Stelte føtter med ring på kan være sommerfint det synes jeg.


#40

Input sa for siden:

Man blir vel vant med den på samme måte som andre smykker? Jeg kjenner ikke gifteringen min før jeg tar den av meg, men fiklet mye med den da jeg var nygift. Og antar det ville vært det samme med tåring?


#41

frukt sa for siden:

Jeg brukte tåring en stund i min ungdom. Det var ikke så behagelig egentlig, den kløp av og til når jeg beveget tærne.


#42

him sa for siden:

Ja, jeg driver å tester ut forskjellige mentaliseringsteknikker. Noen teknikker har jeg testet her på FP (takknemlighetsdagbok og affirmasjoner), men flest i RL. Dette er da en teknikk som går ut på å "jorde" seg med å se etter detaljer, skal motvirke intelektualisering (noe jeg gjør mye, jeg går fort opp "i hodet")

Og nå ser jeg jo ting jeg aldri har lagt merke til før! Så flere av tingene er jeg usikre på om de er der fordi de er trendy nå eller om jeg bare ikke har lagt merke til det før. :lol: Jeg har alltid sett mye på ansikter og håndbevegelser og har god hukommelse på ansikter. Etter at jeg begynte å trene har jeg også sett mer på kropp. Hvordan folk beveger seg, om de ser sterke ut. Jeg kan feks se på noen på gata og tenke "jeg tror han ville vært flink å klatre". Men dette med å se på klær, smykker, føtter, interiør etc er nytt. Farger har jeg alltid sett etter. Husker (som i at jeg kan hente frem bildet i hodet mitt) en helt fremmed, mørkhudet mann, med kort, sort, krøllet hår. Og lang svart, trang treningsbukse og langermet, sort treningstrøye og KNALLRØDE sko. Skoene ble veldig effektfulle. Men det var fargene jeg reagerte på.

Phoebe :hjerter: Her må jeg innrømme at min sterkeste informasjonskilde er at jeg sikkert har sett opptakene fra woodstock 50 ganger. :humre: Synes ikke det er ekkelt, men opplever føtter og tær som litt ... privat? Det er ikke så ofte andre ser de delene.

#43

My sa for siden:

Når jeg hører folk snakker om tær på den måten tenker jeg alltid på Luna Lovegood sin kommentar da hun skulle fikse nesa til Harry, og han spør om hun har gjort det før (var det i HP6?): "But I've done several toes, and how different are they, really?" :humre:

Jeg stusset forresten litt over tråden, for det er kanskje litt utypisk HiM å starte trendtråder, men med det siste innlegget ble det mye mer HIMsk. :knegg: Interessant tema, dette med "jording" og detaljefokus. Det er noe jeg også burde trent mer på. Sønnen min nevnte nettopp hva det står på reklameplakaten i den innerste cageballhallen på senteret i H.VIIs gate (tydeligvis Right Price Tiles). I alle fall hva var det det som stod der for to år siden, som er sist gang han trente der. Han husker alt sånn, og kan sikkert si om han har sett noen med ringer på tærne også. Vi er utrolig ulike på den måten.

Men det jeg hører fester seg til hukommelsen min på en helt annen måte. Jeg husker bedre enn mange andre hva som blir sagt, og irriterer meg når jeg hører folk siterer feil, eller endrer på en historie når jeg hører de forteller den for andre gang. Tror kanskje det er derfor jeg (i motsetning til mange andre) husker navn bedre enn ansikt. Når det gjelder å kjenne igjen mennesker må jeg bruke teknikker slik du er inne på. Måtte trene på det da jeg jobbet i klesbutikk i studietiden. En kunde kunne spørre om vi hadde en størrelse på lager, og da jeg kom ut etter å ha sjekket, få minutter senere, kunne jeg ikke for mitt bare liv huske hvem som hadde spurt. Det var flaut. Da begynte jeg å bevisst merke meg detaljer med personen, for å kjenne igjen vedkommende.


#44

Floksa sa for siden:

Har tenkt litt på det. Og googla det. Og jeg synes det er fint. Såpass fint at jeg tror jeg ønsker meg en tå-ring


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.