Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Desta Marie Beeders klær på tv

#1

Hyacinth sa for siden:

De siste månedene har jeg begynt å se litt på God Morgen Norge hver morgen. Og dette er jo tidenes mest shallow spørsmål, men Desta Beeder har BARE fine klær, og hvordan kan jeg få vite hvor de kommer fra? Har googlet uten hell. Er det hennes private klær? (I tilfelle er det imponerende, hun har jo nye hver dag..)


#2

Isa sa for siden:

Jeg har sett henne i noen bluser fra Custommade. Det firmaet gikk konkurs i februar, men ser de har noe på Zalando.


#3

Myria sa for siden:

Det er en blanding av private klær og klær valgt av stylister til programmet. GMN får visst mange henvendelser via kundeservice med spørsmål om hvor enkelte plagg er fra og svarer visst på det også så om du ser noe ekstra fint kan du jo sende en melding og spørre?


#4

Nada sa for siden:

For en del år siden var det ei programleder i nrk med klær jeg likte godt. Jeg sendte henne en epost og spurte og fikk hyggelig svar tilbake, så mulig det er så enkelt i tv2 også.


#5

Stompa sa for siden:

Ser på ei av strikkesidene på FB at folk har spurt på den personlige instagrammen hennes om en strikkagenser hun brukte, og da svarte hun. (Det var en kjøpegenser fra Soaked in luxury, så om ikke anna er det et tips om et konkret merke hun bruker.)


#6

Hyacinth sa for siden:

Takk :)

Jeg kunne jo evt spurt tv2, ja. For jeg har spurt henne på Instagram uten hell. :knegg:


#7

Polyanna sa for siden:

Hvis ikke hun svarer, så pleier i hvert Vår å svare på insta, så spørre henne og be henne spørre? :knegg:


#8

Hyacinth sa for siden:

Haha, god ide, og det stemmer at Vår svarer på alt, det har hun gjort med meg også. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.