Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor får man kjøpt norske pins og badges?

#1

Bluen sa for siden:

Jeg er på utkikk etter pins og nåler med typisk norske motiv til 17-åringen som er i Italia. (Flagg og annet.) I tillegg skal jeg ha rotnorske postkort og evt. andre småsuvenirer. Jeg har tenkt å prøve meg på den store suvenirbutikken i Lille Grensen i ettermiddag, men er det noen som har andre tips? Jeg har nå stilt meg sånn at det er for seint å handle på nettet, så det må være i Oslo evt. på Romerike. Kan noen huske å ha sett sånne småting noe sted?


#2

Obelix sa for siden:

Amerikaneren her elsket suvenir butikkene på rådhusplassen. Jeg la ikke spesielt merke til om det var mye pins og nåler der, men det antar jeg nesten at de har. De hadde i hvertfall mye annet ræl som turister faller for


#3

Strå sa for siden:

Jeg mener jeg så de hadde sånne pins og mere til på Folkemuseet også, om ikke Rådusplassrn innfrir.


#4

Maverick sa for siden:

Lurer på om de til og med har dette på Narvesen (den store) på Oslo S jeg ass. :gruble:


#5

Minerva sa for siden:

Må det være nye ting? Hva med å lage et innlegg her eller på FB og spørre om noen har pins liggende - som de vil kvitte seg med? Husker jeg samlet selv under OL på Lillehammer ( :knegg: ) og de kan du gjerne få hvis jeg finner dem.


#6

Strå sa for siden:

Jeg sjekket pinssamlingen min. Jeg har fire eller fem som kan sendes til deg, 2-3 stykker tipper jeg er midt i blinken. Ski-VM I 1982 (?), Olavsgruva Røros og Trysilrypa 2013. Om du tror de er noe, prikk meg adressen.


#7

Bluen sa for siden:

Tusen takk for det - og en god idé, men jeg har ikke så god tid på meg. Vi reiser sørover allerede på lørdag. :jupp: De trenger ikke være nye. Her ser dere hvordan de bruker nålene - på jakkene til utvekslingsorganisasjonen sin, Rotary.

Takk for flere gode forslag! Rådhusplassen er i gangavstand fra kontoret.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.