Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Who trolled Amber - podkastanbefaling

#1

Tallulah sa for siden:

Jeg hører for øyeblikket på podkasten "Who trolled Amber", og anbefaler den virkelig.

Den setter et interessant søkelys på trollfabrikker, hvordan man kan snu opinionen og hvem som evt. kan ha interesse av det. Jeg skal ikke gå inn i skyld/ikke skyld i Depp/Heard-saken utover at jeg tror de hadde et svært usunt forhold de begge bidro til, så det er egentlig alt rundt som gjør podkasten interessant, ikke skyldspørsmålet.

www.tortoisemedia.com/listen/who-trolled-amber/


#2

Polyanna sa for siden:

Åååå, det er spennende, tally! Jeg syns det var noe utrolig mystisk med det helt syke some-trøkket mot henne under rettssaken. Mye av det samme som kjøres mot Harry og meghan nå, har jeg tenkt.


#3

Tallulah sa for siden:

Ja! Det er akkurat sånt de går inn i, og undersøker skikkelig.


#4

sindrome sa for siden:

Generelt, podcasts av Alexi Mostrou er veldig gode. Han er også i Sweet Bobby/Elskede Bobby som akkurat har gått sin seiersgang på eteren.


#5

Tallulah sa for siden:

Ja, har hørt den også. Jeg begynte å høre på podkaster fra Tortoise med Pig Iron, om en amerikansk krigsfotograf som blir drept i Sør-Sudan. Den sier mye om hvor dårlige kår det er for krigskorrespondenter/fotografer, som gjør at bransjen kanskje tiltrekker seg noen feil folk som er ute etter spenning, og at folk blir presset til å ta dårlige valg som gjør at de havner i fryktelige situasjoner.


#6

Bokormen sa for siden:

Takk for podcast-tips! Den skal få bli med på tur senere i dag.

Slik jeg husker det (min opplevelse av saken) var at den var voldsomt polariserende. Det var en massiv bølge av de som mente at om du ikke tok Ambers ord som Sannheten, var du av dem som bidro til at vold mot kvinner ikke tas alvorlig nok. Samtidig som Johnny jo hadde en fordelsaktig posisjon og mange tilhengere. Veldig mye av oppmerksomheten rundt dem var lite faktabasert.


#7

Fjols sa for siden:

Hvilken podkast-app bruker dere?
Som kan anbefales?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.