Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

God støvsuger som tar lite plass

#1

frukt sa for siden:

Finnes det? Gjerne trådløs og.


#2

Ine sa for siden:

Er på utkikk etter det samme..


#3

Lille meg sa for siden:

Jeg er ingen ekspert, men jeg tror de fleste håndholdte støvsugere tar omtrent like mye plass? Vi har en Dyson V10 Absolute som henger på veggen og lett kan tas ned for å kjapt støvsuge opp støv, sand eller lignende. Vår Dyson har flere munnstykker som lett kan byttes ut. Liker den veldig godt.

Skal jeg støvsuge hele boligen, derimot, foretrekker jeg en "vanlig" støvsuger. Jeg syns det blir litt for tungt å bruke den håndholdte.

Her er en test jeg syns så lovende ut.


#4

frukt sa for siden:

Lurer på om jeg skal kjøpe denne. Kan prøve den i 60 dager og levere den tilbake om jeg ikke er fornøyd.


#5

Geitrams sa for siden:

Vi har Samsung Bespoke Jet. Tar liten plass, egen tømmestasjon med støvsugerpose og en del ekstra munnstykker som er fint organisert i et eget stativ. Den tar alt, fungerer fint i bilen og jeg har ikke ofret det gamle, store droget en tanke etter den kom i hus.


#6

frukt sa for siden:

Den var litt for dyr for min lommebok desverre.

Jeg var på Elkjøp for å kjøpe den til Philips, men fikk beskjed om at den fikk jeg ikke lov til å kjøpe i dag. Da ble jeg litt sånn: :sjokk: Men det var altså bare fordi den kommer på tilbud i morgen til en mye lavere pris. :knegg:


#7

Trulte sa for siden:

Jeg var sykt fornøyd med en fra Bosch. Helt til den ikke fungerte. Men følger her, for den var null tung å rengjøre alt med. Sidrn tyngden satt nede og ikke oppe med håndledd.


#8

frukt sa for siden:

Jeg kjøpte Philips'en, og er veldig fornøyd etter første gangs bruk.


#9

Ine sa for siden:

Hva kostet den?


#10

frukt sa for siden:

Jeg betalte 3490 kr, men den prisen gjelder kun for Elkjøp Sandnes og Forus. Netonnet åpnet ny butikk på Forus i dag, så Elkjøp har litt tilbud for å lokke kunder.


#11

Ine sa for siden:

Skjønner. God service fra dem i går da. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.