Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ikeakjøkken - fronter

#1

apan sa for siden:

Starter nok en innredningstråd - har ikke landet på noe som helst hittil på noe av det andre jeg lurer på, men alltid greit å tenke på mye på en gang.

Jeg skal installere et Ikeakjøkken og jeg hadde tenkt på Ikea Bodarp, det grønne. Nå leser jeg imidlertid på nett at det er veldig store problemer med å fjerne flekker på de frontene og at det er et kjent problem. Det fremstår ikke særlig gunstig hos oss, så nå vurderer jeg faktisk noe annet.

Har du noen Ikeafronter du vil anbefale eller er spesielt fornøyd med? Jeg kunne tenke meg å gå for noen overskap i trefarge uansett, i kombinasjon med en farge.



#3

millact sa for siden:

Nydelig farge på Bodarp. Har hatt den fargen på pax dører i forrige bolig.


#4

frukt sa for siden:

Jeg vurderte Bodarp, men ombestemte meg etter å ha vært på Ikea. Fargen var ikke fin i lyset der, og det ble fingermerker med en gang man tar på det.


#5

apan sa for siden:

Ja, det er masse på nettet om alle de merkene som ikke går bort. En nabo foreslo nå Epoq - fra Elkjøp. De har utrolig mange fine farger, men blant annet her inne er det mye gruff om leveranse etc, så jeg vet ikke om jeg tør.


#6

-ea- sa for siden:

Jeg så bilder av et flott kjøkken her om dagen, det var Ikea med fronter fra et annet sted (husker ikke navnet).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.