Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Hondacrv sa for siden:

Først ute ja. Det er ikkje så rart, eg kjørte jentungen og kjæresten til seks-toget fordi flyet går kl ni. Dei skal til Spania, og eg kjenner at det hadde ikkje vore meg i mot med litt vår og sol. Det er ikkje akkurat tidenes påskevær på Østlandet.


#3

star sa for siden:

Jeg er treig i dag innpå her. Kommet meg på jobb og inn på jobb. Må få sjekka kortet mitt for måtte vente på at det kom noen andre.


#4

Eia sa for siden:

Morn. Vi har to ungdommer på jobb i dag. Fint å få hjelp, og fint for de å få tjent noen sårt tiltrengte kroner. Vinn-vinn! :jupp:


#5

polarjenta sa for siden:

Morn. På plass på kontoret, skal ut litt senere å levere påskeegg til arbeidsplasser innen helse som jobber 24/7. Etter det tar jeg påskeferie.


#6

løve70 sa for siden:

God morgen :)

Morgen jobbing her fra hyttekontoret. Snart ut for å gå skitur.


#7

Blå sa for siden:

God formiddag.

Jeg har tilbrakt morgenen på blodbanken. Men, nå er jeg i ett nesten tomt kontorlandskap og skal prøve å være supereffektiv. Planen er å arbeide frem til kl. 14 og så ta meg påskeferie.


#8

Nenne sa for siden:

Vi våknet til snøvær i dag, så uteplaner utgår. Det får bli klesvask og så skal jeg visst være motekonsulent når Storesøster skal ha nye briller. De brukes bare til bilkjøring og sånn, så hvor viktig riktig innfatning egentlig er, er jeg ikke sikker på, men moro at hun spør da.


#9

annemede sa for siden:

Det snødde her i morges, men det la seg heldigvis ikke.


#10

star sa for siden:

Stille så fikk gå en time før. Har nok timer til avspasering.
Ohhh, godt jeg hadde litt god tid. Ikke bussen hit som skal snu visst.


#11

Stompa sa for siden:

Våkna til masse snø her. Har vært en tur på jobb, og valgte å gå i stedet for å kjøre. Rakk bare nesten å bli ferdig med det jeg ville få gjort av jobbing, så blir vel litt i morgen også.

I ettermiddag reiser Herremannen tilbake til Oslo etter ei lita uke hjemme. Han hadde ikke råd til å si nei til jobbing på røddagene. :knegg: Frøkna blir heldigvis til mandag. :hjerter:


#12

millact sa for siden:

Vært på jobb, nok å gjøre.

Eldste kommer med buss fra fjellet i kveld.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.