Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Harry-handel - hva lønner seg å handle nå?

#1

Olifant sa for siden:

Påsken byr på hyttetur til Sverige og vi kommer nok til å stoppe på Nordby-senteret på veien hjem for å handle litt. Jeg vet at jeg skal ha smakssatte dadler, andeconfit, chocolate chips og capri sonne. Hva annet lønner det å plukke med seg når man først er innom?


#2

Nenne sa for siden:

Safran! En brøkdel av prisen her.


#3

Anne C sa for siden:

Vi kjøper alltid ost og kaffe.


#4

Input sa for siden:

Hvor lang holdbarhet har det? Kan man kjøpe nå og spare til jul? Vi får feriebesøk i påsken som vil til Sverige, så da må vi vel det.


#5

løve70 sa for siden:

Vin, te, fond, smågodt og ost pleier vi alltid å kjøpe.


#6

sindrome sa for siden:

Jeg liker godt taco kyckling og sweet chili chicken, oppskåret, krydret og stekte kyllingbiter som bare trengs og varmes opp for å være proteindelen av et måltid. De er ikke så dyre heller, fra guldfågeln eller noe.


#7

Benzo sa for siden:

Olivenolje, store makaroni, Hellmanns lett majones (koster 36 kr i Sverige- 90kr her!).


#8

Kaprifol sa for siden:

Kaffe og te, ost, salami og kjøttpålegg, krydder, yoghurt og melkeprodukter (veldig mye større utvalg enn hjemme). Bacon, falukorv, ulike kjøttsorter er også rimeligere. Juice er kanskje også billigere enn hjemme.

Om du kjører innom Strömstad, så anbefaler jeg en tur på den asiatiske butikken like ved Strömstad shoppingsenter (med Willy's og Systembolaget osv).


#9

Nenne sa for siden:

Det er ikke noe problem å kjøpe nå til lussekattene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.