Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Perle bringeduk?

#1

Høns sa for siden:

Er det noen som har prøvd å perle bringeduk til bunad her? Er det vanskelig? Og hvor lang tid tar det sånn circa? Og hva med belte?


#2

Hjertensfryd sa for siden:

Eg har berre brodert bringeduk. Hadde opprinnelig tenkt ein perla bringeduk, men det vart ikkje til at jenta ville ha det allikevel. Trur ikkje det er så alt for komplisert med perler dersom du har litt erfaring. Tidsmessig. Det tar lengre enn du trur.


#3

Adrienne sa for siden:

Har heller ikke brodert med perler, men har brodert bringeduk til sunnhordlandsbunad. Det tar lengre tid enn man tror. Og krever mye bedre syn enn man tror, jeg hadde ikke klart meg uten forstørrelseslampen min.


#4

Retz sa for siden:

Jeg perlet heldekkende bringduk og belte til Hardangerbunad for mange år siden. Det var ikke vanskelig, men jeg husker ikke hvor lang tid det tok. Selve hardangersømmen på skjorte og forkle husker jeg tok lang tid, mener at perlinga tok kortere. Veldig ullent svar fra meg angående tidsbruk, men som sagt, ikke vanskelig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.