Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

Fintdethei! sa for siden:

Rolig gjemmekontor et par timer. Deretter skal jeg på en liten tur. Dusj, pakking og noen små ærend, før vi setter kursen til påskedestinasjonen. Meldt drittvær, men det ser ut til å gjelde mange i år. Strikketøy, bok og et par spill blir ned i bagasjen. Ja også påskesnop :nemlig:.


#3

løve70 sa for siden:

God morgen :)

Litt hyttekontor her og. Drittvær er det ja., så blir nok helst å holde seg inne i dag. I kveld får vi hytta full med arving og kjæreste pluss nevøen min og kjæreste. Det blir koselig selvom været ser heller dårlig ut...


#4

millact sa for siden:

Jeg kunne hatt hjemmekontor, men valgte å komme inn siden det er lettere med flere skjermer. Kun halv dag, så helt OK.


#5

Stompa sa for siden:

Morn. Nydelig dag i nord. Dagens program er trening, litt handling og en tur på Jula. Yndlingsbutikken til broren min, som blir 50, så da må gaven bli gavekort så han kan innrede den nye garasjen. :knegg:


#6

Trixie sa for siden:

God morgen.
Påskefri, deilig. Tur med kjæreste og barn. Satser på en fin dag. Ellers rolig påske. Kjærestetur neste uke som det gledes til.


#7

celebelen sa for siden:

Innom og jobber bittelitt på bortekontoret i dag også. Det er greit å få unna litt før det braker løs med månedsavslutning etter påsken, og så kan jeg heller ta litt mer fri når det blir finvær.


#8

Martis sa for siden:

Fint på fjellet selv om været ikke er så påskete. I dag drar besøket hjem og vi blir alene til i morgen kveld. :knegg: Da kommer broren min og nevø.


#9

star sa for siden:

Har tatt med meg en guttunge på en liten påskeferie hjem. Litt andre vegger for noen dager.


#10

Eia sa for siden:

Siste dag før hyttepåske i drittvær her også. Jeg kjenner på en ulyst til å dra av gårde, men gjør det nok likevel. Dog ikke før i morgen. Hjemme har jeg nemlig et puslespill jeg skal legge. Noen som har en fabelaktig drittvær-bok å anbefale?


#11

ingling sa for siden:

Her er det fri hele uken, men ble litt småjobbing på formiddagen. Nå er vi klare for utflukt i strålende sunnmørssol!


#12

Fersken sa for siden:

Yngste har blitt syk og vi andre tar det helt rolig. Må en tur på Kid eller lignende butikk for å se etter underlag til heldekkende duk til spisebordet.


#13

Syrinx sa for siden:

Eg skal ut og ete med to barndomsvenninner i dag. Målet er å vere salongberuset og stappa av mimring og latter før klokka 21.

Bortsett frå det gir eg livet terningkast 2 for tida, men sidan det er yatzysesong og stadig lysare dagar er eg open for å få slått inn ein trear i løpet av april.


#14

Fintdethei! sa for siden:

Tenk om du toucher på 4-eren innen mai? Jeg krysser fingre for det.
Livet er pakket ned for noen dager påskeferie. Eldste blir igjen hjemme alene, og jeg kjenner meg aldeles misunnelig....
Nuvel, får vel prøve å finne lommer av egentid de neste dagene.


#15

Syrinx sa for siden:

Ein 4 hadde vore magisk godt å kjenne på!


#16

Millen sa for siden:

:klemme: på Syrinx.


#17

millact sa for siden:

Syrinx:klemme:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.