Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Fintdethei! sa for siden:

Jeg er førstemann oppe i et påskeaftenstille hus. Vi er hos min mor. Jeg har tømt oppvaskmaskinen og dekket frokostbordet. Varme rundstykker blir litt tidlig enda, så jeg laget meg en kaffe i mens. Egentlig var det sykt deilig med litt stille egentid nå….
Det sluttet akkurat å plaskregne og håper det blir noenlunde vær et par timer.


#3

Blondie sa for siden:

Her er det bare sambo og jeg, vi ser på krim og drikker kaffe. Ungdommen kommer nok etterhvert og vil skal tilberede litt lam mens vi maler noen lister og snekrer noen hyller. Stille påske.


#4

millact sa for siden:

Våknet for 10 minutter siden; trengte å sove!

Ungdommene skal på bytur med venner i formiddag. Jeg skal nok lese bok.


#5

Toffskij sa for siden:

Morn, her er det full påskesløving som gjelder. Jeg har sovet massevis i natt og så spist langsom påskefrokost. Får kanskje gå i dusjen snart. Det er omtrent ambisjonsnivået. :knegg:


#6

millact sa for siden:

Skal ut og handle brød; tror det er alt? Kanskje noen blomster. Mulig en tur innom kirkegården også og tenne lys på min fars grav.


#7

Skilpadda sa for siden:

Vi var på hyggelig middagsbesøk i går og skal ha (presumptivt) hyggelig middagsbesøk i dag. Jeg har vært og trent og deretter kjøpt kveite på Fiskeriet; nå må vi bare finne ut hva vi trenger å handle til resten av påsken før butikken stenger!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.