Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Altså, Gabrielle!

#1

maggypop sa for siden:

Jeg har akkurat sett konserten i anledning Bjørn Eidsvågs 70-årsdag på nrk, og må bare få uttrykke hvor imponert jeg er over Gabrielles fremføring av Kyrie. Rørt av hvor rørt B.E. selv er over fremførelsen, og uttrykker «tenk at jeg har skrevet dette».
Jeg må innrømme at jeg ikke har noe voldsomt forhold til Gabrielle utenom å ha hørt Ring meg og Fem fine frøkner og synes at det er fengende låter i seg, og kom på at jeg har hørt henne imponere i samspill med Margaret Berger tidligere på Christine live: www.nrk.no/video/margaret-berger-og-gabrielle_126454
Kudos der altså.


#2

polarjenta sa for siden:

Det var en nydelig versjon.


#3

Teflona sa for siden:

Jeg liker henne og har fulgt med på henne lenge selv om jeg sikkert ikke er helt i målgruppa. Hun har mange gode tekster og har utviklet seg mye som tekstforfatter. Jeg synes hun en ekte og troverdig artist. Tenker hun kan gå i fotsporene til Anne-Grethe Paus, iallfall for sin generasjon.


#4

Karamell sa for siden:

Jeg har ikke sett konserten enda fordi er i utlandet, men hun hadde en nydelig akustisk versjon av Kyrie fra leiligheten sin under Kovid.


#5

Millen sa for siden:

Jeg har aldri likt henne og syntes hun har /er slitsom. Ble positivt overrasket på B.E konserten.


#6

Pøblis sa for siden:

Hun er helt rå! Synger utrolig bra, hennes kyrie-unplugged var en højdare under covid.

:elsker:


#7

Noba sa for siden:

Det var en helt magisk opptreden, jeg ble skikkelig rørt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.