Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

Dali sa for siden:

Morn! Far tok tidligvakta i stallen i dag. Planen da var å sove noen minutt ekstra før neste runde. Men neida, da ble jeg akutt tett i nesa og måtte hente papir. Så bjeffet hunden hvert andre minutt. Og jammen hang katta seg på også. Til slutt begynte meldinger med spørsmål fra de i stallen å poppe inn. Jaja, neinei, det var som å komme tilbake til babytida denne morgenen her. :lol:


#3

Stompa sa for siden:

God formiddag. Var oppe i otta for å kjøre Frøkna på flyplassen. Nå har jeg tomt hus igjen. Rart og litt godt.

Blir noen timer med jobbing nå, så tenker jeg at jeg går en tur. Har en tentativ avtale om kino også, og må få trent. Travel dag, fin oppvarming til plandag på jobb i morra. :knegg:


#4

Blondie sa for siden:

Her er det omsider strålende sol, så vi har planer i hagen. Ellers er det rolig oppladning før hverdag i morgen.


#5

Fintdethei! sa for siden:

Endelig strålende sol her også. Jeg skal strikke litt og ha en kopp kaffe til. Deretter skal jeg på en aldri så liten fjelltur med podcast på øret. På turen får jeg pønske ut hva det skal bli til middag i dag. Sønn inviterte seg på middag etter å ha vært bortreist i påsken.


#6

Fintdethei! sa for siden:

Og måkene, herregud som jeg ikke har savnet de.......måtte få det ut.


#7

Stompa sa for siden:

Det er meldt minus 8 på onsdag, og rundt minus 4-5 resten av uka! :gaah: Riktignok sammen med strålende sol, men ærlig talt! Kan ikke huske tidlig april med så lave temperaturer.


#8

Appelsin sa for siden:

God morgen, sol!
Jeg hadde ikke sjekket yr.no på noen dager og ble veldig positivt overrasket. Da blir det hagearbeid.
Kanskje en fjelltur i kveld, litt avhengig av gnagsårstatus på venstre hæl.


#9

millact sa for siden:

Venter på at ungdommene skal våkne; vi må ha felles frokost en dag denne påsken!

Bra vær her. Gikk to turer i går, det kjennes i akilles i dag, men jeg må uansett ut en kort tur. Det er visst alldeles sant at det tar 1 år å bli bra av akillesruptur; bare 5 mnd igjen….


#10

Eia sa for siden:

Sol! :hyper: Søknadsskriving med deadline 23:59 :eek:

Ser ut som om det blir like deler med jobbing ute med gårdsplass, hage og beskjæring av epletrær, og søknadsskriving inne. :jupp:


#11

Skilpadda sa for siden:

Praktfullt vær, ja! Skal straks ut og treffe noen venninner i Botanisk hage. Datteren har akkurat dratt av gårde for å fly tilbake til Trondheim, så nå er det stille i huset. (Det er det ellers også, altså. :knegg: Hun bråker ekstremt lite.)


#12

Blånn sa for siden:

God formiddag! Jeg er på trening. Styrkeøkt i dag.


#13

Toffskij sa for siden:

Morn! Nydelig vær og deilig med enda en feriedag – vi skal ut på kafé og så kanskje gå en tur ned til vannet.


#14

Pelle sa for siden:

Sov til kl 13… klesvask er dagens aktivitet.


#15

sindrome sa for siden:

Perfekt avslutning på påsken, start på mine to uker uten barn (etter en veldig hyggelig påske med alle tre), huset er ganske rent og ryddig, jeg har vært på trening, ryddet litt på forsiden av huset og gått tur til "sentrum" for å kjøpe iskaffe og drukket den i sola, på verandaen :hjerter: Skal leke litt med klærne mine, se på the Great British bake-off og spise hot cross buns, som venninnen min tok med til meg fra London :hjerter:


#16

celebelen sa for siden:

Vi kom hjem i går, og det er skikkelig deilig å ha en hel dag hjemme før det braker løs igjen med jobb og skole i morgen. Klesvask og rydding på programmet i dag, også fikk vi gitt bort trampolina! :hyper:


#17

ingling sa for siden:

Vi kom også hjem i går, så i dag føltes som en bonussøndag med tid til baking, klesvask og småputling hjemme, helt perfekt! Føler meg i grunnen klar til jobb igjen i morgen, men det er helt greit med litt rolig start og utsikter til seminar på fint sted med god mat. :nemlig:


#18

Appelsin sa for siden:

Jeg føler meg ikke klar for jobb i morgen.
Ulempen med feriedager+lang høytid. Jeg var riktignok innom skjærtorsdag og jobbet mange timer, men da var det ingen andre der, og ikke helt det samme som hverdsgsjobbing.


#19

millact sa for siden:

Jeg er som Appelsin, ikke klar for jobb. Jobbet tom onsdag, så har kun hatt fri noen dager, men lell. Vekkerklokken er stilt, blir sikkert ok. Ungdommene har fri i morgen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.