Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dine beste tips til planting i potter

#1

Hønni sa for siden:

Vi har flyttet og har fått en deilig takterrasse. Her ønsker jeg å lage en grønn oase, men jeg har ikke grønne fingre. Det har jeg tenkt å gjøre noe med.

Hva er dine beste tips til

  • fine frostsikre potter, gjerne med selvvanning - og hvor jeg kan kjøpe de?
  • planter som trives i potter
  • å få plantene til å trives?

#2

Lavender sa for siden:

Jeg bruker terracottapotter med fat. Duk, leca, duk og jord. Er mest fornøyd med alunrot, duftpelargonia, geranium og oxalis. Disse tåler å bli glemt. Setter pottene på et vannbrett (skobrett) uten direkte sol på når vi er borte. Noen roser trives i potter, men vanskelig å få de til å overleve ute i potte. De jeg nevner overvintrer i kjelleren. Det er hortensia som trives i potter, men jeg får de ikke til å være fine hele sommeren. Lavendel er lett, tåler tørke, klipp av gamle blomster så kommer den igjen.


#3

frukt sa for siden:

Hvis du vil så selv er ringblomst, kornblomst og blomkarse enkle å få til. Du kan også ha krydderurter i potte.


#4

Pelen sa for siden:

Jeg har lært meg veldig mye av God vår. YouTube: youtube.com/@godvar4702?si=xioca7DQf8KsyIEW De har også podcast som heter Plantepodden. Måten de gjør det på virker veldig logisk. Kjøp planter dom tålerH4 eller høyere. Viktig å lære seg hvordan man isolerer plantene/kassene til høsten.


#5

Millen sa for siden:

Moseplassen på Instagram planter i krukker/potter. For tips og inspirasjon.


#6

Tallulah sa for siden:

Ta deg en tur på Lambertseter bibliotek neste mandag: deichman.no/event/krukkedilla-med-anders-r%C3%B8yneberg-_18dffa41-ec96-49ec-a513-a911ccf714ab


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.