Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Millen sa for siden:

:gjesp:


#3

Sissel sa for siden:

God morgen! Vel innstallert på hjemmekontor etter en fin påske. Vi hadde første delen på fjellet (Brokke i Setesdal), og har vært hjemme andre delen. Varierende vær, men har kost oss uansett.


#4

Blondie sa for siden:

Mesteparten av familien er sluset ut av huset, men vi rakk en fin hverdagsfrokost. Det har vært utrolig deilig med litt fri sammen.

Jeg føler meg gammel, jeg sitter før klokka åtte og handler medisiner på nett. Hva skjedde med stilige topper og snæksent undertøy i handlekurven? Mulig jeg må skape litt balanse utover dagen.


#5

star sa for siden:

Kommet meg på jobb. Ikke tidlig som vanlig for må få sjekka kortet først. Den bærbare vil visst oppdatere seg så da får jeg tusle i gangen så lenge.


#6

Fintdethei! sa for siden:

Jeg kunne ønsket meg fri i dag også, siden solen er her fortsatt. Hæsjtægg trøtt.


#7

007 sa for siden:

Sommertid må være djevelens verk! Jeg kommer til å være morgentrøtt til oktober. :gjesp:


#8

Fersken sa for siden:

Rolig start på arbeidsuken med hjemmekontor og få møter.

Nå må jeg bare komme på hva jeg drev med før jeg tok påskeferie. :knegg:


#9

Tjorven sa for siden:

Jeg kom meg overraskende lett opp i dag, men frykter at det ikke blir like enkelt i morgen. Begge ungene var også i gang til rett tid. Særlig yngstemann snur døgnet i ekstrem grad når det er ferie, men pleier heldigvis å snu tilbake uten for mye sutring.

Jeg ser av kalenderen at jeg ikke kommer til å treffe min datter i særlig grad de kommende ukene. Hun har satt seg opp på alle mulige vakter på jobbene sine for å få inn penger til russetiden. Til helgen skal hun jobbe tidligskift på en jobb på morgenen og så kveldsskift på en annen - både lørdag og søndag.


#10

løve70 sa for siden:

I gang på hjemmekontoret. Fremdeles syk. Har hatt nok en artig natt med våte feberfantasier. Kan ikke huske sist jeg hadde så mange dager på rad med feber. Ja,ja, bare å håpe det snart går over. Heldigvis en forholdsvis rolig dag og jeg holder meg med god samvittighet hjemme.


#11

Toffskij sa for siden:

Morn! Jeg er på plass på biblioteket og prøver å komme ajour med eposten min etter en deilig lang påskeferie. :yessir:


#12

Nenne sa for siden:

På kontoret, uten telefon. :gal: Det er litt styrete. Jeg har greid å komme i kontakt med Storesøster som har siste feriedag i dag, så hun skal komme innom på jobben, men hun har ikke travelt, foråsirresånn.


#13

tink sa for siden:

God formiddag! Lillesøster protesterer på sitt mest sjarmerende preeten-vis mot klokkesnuing. Jeg kan ikke si annet enn at jeg er enig, men at det er lite å gjøre så lenge resten av verden har skrudd klokka.


#14

star sa for siden:

Har 4 telefoner på bordet. Føler meg ikke helt opplært nok til det, men men.


#15

Sissel sa for siden:

Sol og fint her i dag, håper jeg får en times tid i hagen i sola etter middag. Skal til frisøren 17.30, så da går resten av kvelden - det tar tid med farging og klipping.


#16

Syrinx sa for siden:

Rotete dag. 12-åringen var tett og urven i natt, noko som ikkje hjalp på min rotete søvn akkurat. Sjukedag for han i dag, og surredag for meg. Men han er fin, da. Kom og omfavna meg og takka då han oppdaga at eg laga lasagne til middag.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.