Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Farge til stua

#1

Einhyrningur sa for siden:

Spisestua er linblå og de henger sammen. Jeg vil ha en lys farge, men den må passe min knæsjråsa stol, fargerikt gulvteppe og teak. Sofaen er grå, så det er man safe okke som. Jeg elsker farger, men lurer på om jeg vil ha noe halvnøytralt? Så resten kan være i sinnsyke farger.

Noen forslag? Ikke noe grønt, tror jeg.


#2

Bokormen sa for siden:

Jeg finnes ikke trendy, men jeg synes linblå passer bra sammen med kremfarge eller lys beige. Da kan en ha nesten hva som helst av farger til.



#4

Nada sa for siden:

Vi har linblå i kjøkken og spisedel. I tilstøtende stue har vi Sweet sand (NCS: S1002-Y50R). Veldig fornøyd med det.


#5

frukt sa for siden:

En lys gultone hadde vært fint tror jeg. Jeg har malt stuen i både gul antikk og deco blue, og har knallgul stol, blå sofa, rød sofa, og pynteputer i ulike farger.



#7

Pøblis sa for siden:

Jeg tror sjokolademelk kan bli skikkelig kul med den blå og rosa stol.


#8

apan sa for siden:

Jeg anbefaler Jotun fargehjelp, har du prøvd? Du kan sende inn bilder og hva du tenker deg og få råd tilbake. Rådet publiseres på nett, men ikke bildene. Jeg har akkurat gjort det selv og fikk et veldig fornuftig svar som jeg har tenkt å benytte meg av.


#9

Einhyrningur sa for siden:

Så lurt! Skal sjekke ut!


#10

Einhyrningur sa for siden:

Jeg tror det står mellom DecoPink og Sjokolademelk altså.


#11

GinaK sa for siden:

Har heller ikke greie på hva som er på moten men synes Shooting Beige er skikkelig elegant. Særlig til mørke møbler.

En jeg har vært inne hos skal selge og har blått i stua. Husker at jeg synes det var veldig fint og ser på annonsen at de har det fortsatt.
www.finn.no/gallery.html?finnkode=338657440

Vi har gustaviansk blå i yttergangen og på et soverom. Den er veldig fin til hvite lister og vinduer. Kanskje det er den fargen de har.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.