Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

him sa for siden:

God morgen! Er akkurat ferdig med den vanlige søndagsfrokosten (rester etter lørdagsgodt :humre: ) Og har sett ferdig siste episode av "Norges tøffeste" - synes det er ekstra kult med lokasjonen (siden jeg bor her)

Nå er det å gjøre noe nyttig (men skal unne meg litt surfetid rundtom på SoMe først)


#3

Fintdethei! sa for siden:

God morgen. Det er høst ute. Det så et øyeblikk ut som det skulle være opplett et par timer nå, men værgudene startet på nytt å høyttrykksspyle vinduene mine. Takknemlig for det altså, men må det skje på denne årstiden?

Litt usikker på hva jeg skal bruke denne søndagen til. Bake? Gå en tur i drittværet? Seriemaraton? Ikke har jeg strikketøy heller.


#4

Blondie sa for siden:

Jeg er hjemme alene og velger kaffe og oppussingsprogrammer på TV.


#5

Eia sa for siden:

God formiddag! Vi skal ha familiedag i dag. Først bowling og lunsj ute, så pizza og film i kveld. Eldstemann blir kjørt av gårde i natt, sammen med to kompiser - Madla og sjøforsvaret venter.


#6

Syrinx sa for siden:

Eg har sagt ja til å gå fjelltur i dag. Ikkje så lang, verken i lenge- eller høgdemeter, men tur er tur. Har brygga kaffi og putta ein Kvikk Lunsj i sekken. Må vel pakke regnjakke også, himmelen er ganske så grå.


#7

Blånn sa for siden:

God formiddag! Mannen kjører mellomste til toget. Han skal tilbake til studier. Planen min er ut for å gogge intervaller. Puh!


#8

Millen sa for siden:

God søndag.
Vi var på fest igår, så her er ingen planer idag. Er fortsatt i senga og tar livet med ro.


#9

Appelsin sa for siden:

:juhu:
Jeg har datter hjemme - hun spilte førstetrombone med et av de aller beste brassbandene i går :love: hun har med en kollega/venninne, så jeg fungerer litt som kokke og sjåfør og nyter det. Fikk skvist inn en gjørmete fjelltur både i går og i dag, så lykken er komplett :lol:


#10

millact sa for siden:

På vei hjem på buss fra Oslohelg. Deilig med sol og gåtur i dag.


#11

Fintdethei! sa for siden:

Da klokken var 19.30, hadde jeg klokket inn 1.300 skritt på klokken min og ikke vært utenfor døren. Bestemte meg for en liten luftetur, og vipps hadde jeg gått litt over 9 km. Det var vindfullt, latterlig vindfullt for årstiden faktisk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.