Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan du anbefale meg en treningstights?

#1

LilleT sa for siden:

Må ha høyt liv og sitte godt. Tips?


#2

Shun sa for siden:

Jeg har kjøpt noen treningstights med høyt liv fra Bara Sportswear.

De er normale i størrelsen, men jeg er liten, så jeg måtte returnere alle tights som ikke var 7/8-dels lengde på beina. Men de jeg beholdt er supre.





#6

Matilda sa for siden:

Min favoritt er Eyda Ellie pocket tights. Høyt liv, sklir ikke ned, ingen sømmer som gnager og med djupe lommer med plass til både mobil og nøkler. De finnes som shorts i ulik lengde også.




#9

Pelen sa for siden:

Blant de billige så syns jeg Stormbergs er overraskende ok. Ellers har jeg flest Nike, men de kunne være litt høyere i livet.


#10

Elise sa for siden:

Helt normal synes jeg. Jeg har M, og bruker 38, av og til 40 i sånne størrelser.


#11

Elise sa for siden:

Bestilte meg visst en ny, jeg.



#13

Tallulah sa for siden:

+1 på lululemon. Først da skjønte jeg folk som bruker tights utenom trening også. Myke, men allikevel føles de støttende. Til joggeturer og styrke bruker jeg noen med lomme på låret. Dyre, men finnes ofte til salgs på Finn og tise.


#14

skyfri sa for siden:

+1 på Lululemon. Dyr, men den beste tightsen jeg noen gang har hatt. Den er utrolig myk og behagelig men likevel støttende, som Tallulah også nevner . Jeg har bevilget meg kun en stk, men ønsker meg en til.


#15

Geitrams sa for siden:

We Are Fit Black Squad, absolutt beste jeg har og har hatt, og jeg har MANGE forskjellige. Har 4 stk av disse. Er på 40 prosent rabatt akkurat nå.


#16

Arran sa for siden:

Normal til litt romslig, synes jeg. Men samtidig veldig fleksibel. Har Julie-tights som har funket like fint i høyst ulik kroppsvekt.


#17

Lavender sa for siden:

Niike Epic Lux fra 2010. Kvalitet, design og komfort er fantastisk. Har flere av de nevnte, de er greie. Bara er lodden og har dårlig passform, Eyda ruller ned når jeg løfter vekter, enten den er passe eller litt for stor. Gjenstår å gjøre som ungene, å kjøpe Lululemon.



#19

LilleT sa for siden:

Takk for mange tips! Jeg glemte å nevne at jeg har kraftige legger. Har hatt treningstightser fra Nike og Kari Traa uten at de har vært for trange i leggene, men om noen av de dere har anbefalt er ekstra trange rundt leggene, er det fint om dere sier ifra!


#20

frukt sa for siden:

Den fra Nike, som jeg elsker, er veldig elastisk og ikke trang. Jeg kjøpte den forøvrig, selv om jeg har en fra før. :knegg:


#21

frukt sa for siden:

Buksene til Lule er også veldig gode. Jeg bruker min Easy jogger på jobb, men og på trening av og til. Tightsene deres har jeg ikke testet enda, så de kan jeg ikke uttale meg om.
lule.no/collections/joggers-og-shorts


#22

Candy Darling sa for siden:

Det finnes jo fine flare tights også da, både BARA og LL har veldig fine som er skikkelig høye i livet (litt lange bare).



#24

LilleT sa for siden:

Lange passer nok ikke kroppen min så godt! :hehehe:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.