Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp - Bacimycin er utsolgt over alt!

#1

Input sa for siden:

Jeg har fått infeksjon i helvetesild-utslettet, og fikk beskjed om å smøre med Bacimycin i håp om å unngå at jeg må ha antibiotika. Men det er utsolgt i alle apotek i nærheten og det ser ikke ut til at man kan bestille på nett.

Er det noen her som bor i nærheten av ett av apotekene som har det på lager, som kunne kjøpt for meg og sendt i posten? Evt. møtt mannen min i Oslo sentrum om det passer.

Hilsen desperat :o


#2

jolie sa for siden:

Jeg bor dessverre ikke i nærheten av noen apotek som har den inne, verken Boots, Vitus aller Apotek1. Du kan ringe rundt til sykehusapotekene og. De har ikke status på varene ute på nett. Jeg kan kjøpe og sende i Trondheim i morgen hvis aktuelt, men siden jeg jobber til 16 får du det jo ikke før helga.


#3

Millen sa for siden:

De har på Apotek 1 på Skjetten og Skedsmokorset om det ikke er for langt unna deg.
Håper du får tak i.


#4

Input sa for siden:

Åh, det kan jeg få til. Det er fantastisk! Jeg fikk bare opp at de var utsolgt, men nå ser jeg at man kan reservere og hente. Tusen takk! :hjerter:

jolie, takk for tilbudet! :hjerter:


#5

Propella sa for siden:

Hvis ikke er medisinsk honning et godt alternativ. Det får du kjøpt på apoteket. Det er antibakterielt og det hjelper veldig godt.


#6

Apple sa for siden:

Ah, slet med det samme etter et lysbehandlingssår. Det væsker skikkelig, men fikk ikke tak i Bacimycin.
Håper det ordner seg!


#7

Input sa for siden:

Ok, det er godt å høre, for jeg kjøpte det, siden jeg ikke fikk tak i noe annet. Har tatt på det, så håper det duger frem til i morgen kveld.

Jeg synes det har vært urovekkende mye medisinske varer det er vanskelig å få tak i de siste årene.


#8

Obelix sa for siden:

Ring sykehusapoteket på Aker og hør om de har inne


#9

Input sa for siden:

Vi var der og spurte, de hadde ikke og regnet med at det ville ta flere uker.


#10

Lille meg sa for siden:

Som deg er jeg overrasket og skremt over mangelen på forholdsvis vanlige medisiner. Håper dette ordner seg raskt for deg, Input.


#11

tink sa for siden:

Godt å høre at det ordnet seg for deg Input. Vi fikk ellers tips om honning til en verkebyll sønnen hadde under armen i påska. Det hjalp litt fram til han kom til legen, som klemte ut resten og skrev ut antibiotika.


#12

LilleT sa for siden:

Enig!

Så bra at det ordnet seg!



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.