Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

løve70 sa for siden:

God morgen!

Ikke klar for mandag denne uken. Har vært en fullbokket helg med sprangstevne hele dagen begge dager. I tillegg har jeg vært ute både fredag og lørdag, så lite søvn. Sovnet i stolen i 9 tiden i går kveld :knegg:


#3

Sissel sa for siden:

God morgen! Ikke helt klar jeg heller, men er ihvertfall på hjemmekontor, så kan ta det litt rolig.


#4

Blå sa for siden:

Jeg har jobbet i helgen og er definitivt ikke klar for mandag. Det bryr dessverre hverken mandagen eller arbeidsuken min seg om. Så jeg er på kontorkontor og prøver å være blid.

Det hjelper at jeg har en ny fin jakke som jeg fant i en bruktbutikk. Og når den både er fin og varm og det gjør relativt greit i kleskjøpesamvittigheten så trives jeg med det.


#5

tink sa for siden:

:klem: til Blå!

Jeg går inn i en uke uten pause... Må se om jeg klarer å karre meg til noen ekstra luftepauser neste uke. Fikk heldigvis en finfin fjelltur med mann og et barn i går.


#6

Appelsin sa for siden:

Jeg føler at jeg har jobbet hele helgen :gruble:
Mye barneaktiviteter og interessant logistikk, men koselig også. Hele forrige uke var stappfull av ner av det samme, så denne uken håper jeg på mer fjell og mer arbeidsro på dagtid.


#7

millact sa for siden:

Jeg er i sengen, syk, antar det er noe influensagreier. Jeg er virkelig aldri syk. Tror jeg er hakket bedre i dag.


#8

Fersken sa for siden:

Er hjemme med noe utslett i ansiktet. Må ha reagert på ansiktsmasken jeg prøvde på lørdag kombinert med en hel dag ute i sol og vind i går. Jaja, litt bedre i dag enn det var i går kveld, så satser på at det går seg til. Det er ikke vondt eller ubehagelig, det bare SER ille ut. :knegg:


#9

Addison sa for siden:

Nok en hjemmekontorist her! Har en hardnakket hoste som går ut over nattesøvn og andre ting, bør visst snakke minst mulig kjennes det ut som. Har vært hos lege men ingenting å se i hals/mandler etc. Ny resept på hostesaft med varseltrekant var alt hun kunne bidra med. Nuvel, det går vel over, sist tok det 4-5 uker. 4. uken nå. Blæh!


#10

celebelen sa for siden:

Addison - det høres ut som det samme jeg har hatt den siste uka. Jeg er på kontoret igjen i dag, men var hjemme hele forrige uke. 4 uker, altså? :sukk:


#11

Nenne sa for siden:

God bedring til millact og Addison!

Jeg er på kontoret i dag og regner med å være her hele uka. Det er en litt sånn stille før stormen-uke, så jeg har tenkt å krydre uka med kaffepauser og rydding i innboksen og sånn. En litt rolig uke rett og slett.


#12

millact sa for siden:

Takk, Nenne. Har orket å se litt tv, fremskritt, men blir nok en hjemmedag i morgen også så jeg får litt krefter. Har ikke sjanse til å klare en vanlig dag foran pc enda.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.