Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Restaurant i Oslo til liten disputasmiddag (12-15 personer)

#1

Marla Singer sa for siden:

Jeg leter etter en restaurant i Oslo sentrum som passer til disputasmiddag, det vil si at jeg tror vi trenger et noenlunde adskilt rom. Det må helst være fantastisk mat til en rimelig pris. :knegg: Har dere noen gode ideer?


#2

Storm sa for siden:

Jeg var med i en dåpsmiddag på Nedre Foss Gård. Nydelig mat og veldig fint separat rom. Men om prisen var rimelig vet jeg ikke da, ikke jeg som betalte. :knegg:


#3

Tjorven sa for siden:

Vi hadde konfirmasjon på Nedre Foss gård under pandemien (å samle så mange mennesker hjemme var forbudt). Jeg synes prisen var helt grei i forhold til det vi fikk servert, for det var skikkelig digg.

Ellers er det mange restauranter som har chambre separeé (eller noe sånt - jeg er ikke så stø i fransk). For eksempel har de et veldig sjarmerende rom på Smalhans.


#4

Bluen sa for siden:

Vi har hatt flere gode erfaringer med 50-årsfeiringer (deriblant min egen) for ca. 20 personer i "chambre séparéé" på den asiatiske restauranten Foodie i Rådhusgata.


#5

Marla Singer sa for siden:

Tusen takk for tips! Jeg sjekker ut! :takker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.